Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIORICA DANCILA: Guvernul nu a dat legi care sa afecteze justitia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Guvernul nu a dat legi care sa afecteze justitia

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti seara, ca Guvernul sau nu a dat legi care sa afecteze justitia, ca nu a vrut sa dea OUG pe justitie pentru ca nu i s-a parut corect si a precizat ca nu a fost o impunere in a da aministia si gratierea si ca nu a avut niciodata pe birou un document in acest sens. continuă pe Ziarul Bursa

Cat de repede se va lepada Viorica Dancila de mostenirea lasata in PSD de Liviu Dragnea: Justitia, nationalizarea Pilonului 2 si gazele din Marea Neagra

Condamnarea lui Liviu Dragnea deschide pentru PSD o paleta intreaga de provocari. inainte de toate, social-democratii trebuie sa inceapa sa achite nota groasa de plata pe care Liviu Dragnea a lasat-o in urma lui.

Un consilier al premierului Viorica Dancila si-a dat demisia luni

Luni a demisionat din functie un consilier de stat in Cancelaria prim-ministrului, Viorica Dancila semnandu-i in aceeasi zi demisia. Ramona Ioana Brynseels este cea care a demisionat luni din functia de consil.

VIORICA DANCILA: Trebuie sa ne asumam rezultatul la europarlamentare

Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, sustine ca rezultatul partidului la europarlamentare trebuie asumat de toti, ea afirmand ca social-democratii, in momentele grele, au dat dovada de unitate si putere de a merge mai departe.

Viorica Dancila: Nu am de ce sa demisionez. Daca cineva vrea sa plece guvernul, depune motiune de cenzura (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat duminica seara ca nu are de ce sa demisioneze din functia de premier, iar daca se vrea schimbarea guvernului se poate depune o motiune de cenzura. Nu am de ce sa.

Cat timp ramane Viorica Dancila in fruntea PSD? Cand va avea loc urmatorul congres

Viorica Dancila a preluat fraiele PSD si a anuntat mai multe schimbari organizatorice in cadrul formatiunii. Sefa Guvernului sustine ca va conduce partidul pana la data la care va fi organizat un congres. Viorica Dancila este cea care preia conducerea PSD dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la inchisoare. Decizia a fost luata in sedinta Comitetului [] .

VIORICA DANCILA: Nu sunt multumita de votul din diaspora

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca nu este multumita de modul in care s-a desfasurat votul in diaspora si a cerut Ministerului Afacerilor Externe o analiza in acest sens, ea aratand ca cei care au gresit trebuie sa plece acasa.

Viorica Dancila a preluat functia de presedinte al PSD, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Viorica Dancila a anuntat, luni, ca va prelua functia de presedinte al PSD, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in Dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. Premierul a spus ca membrii partidului din care face parte sunt alaturi de Livu Dragnea si de familia lui. Viorica [] .

Viorica Dancila ii asteapta in PSD si pe Mircea Geoana, si pe alti colegi care cu sufletul lor au ramas alaturi de social-democrati

Presedintele interimar PSD, Viorica Dancila, a anuntat, miercuri, la Parlament, ca atat Mircea Geoana, exclus din PSD, cat si alti colegi care vor sa vina alaturi de PSD vor avea loc in formatiune, precizand ca ea isi doreste alaturi toti oamenii de buna credinta.

Viorica Dancila, despre deciziile luate in CEx: Mircea Geoana si alti colegi care vor sa vina alaturi de PSD sunt bineveniti

Premierul Viorica Dancila a facut declaratii referitoare la procesul de reformare a partidului PSD si despre deciziile luate marti in CEx. Nu am discutat cu domnul Victor Ponta, deci nu am ce sa va s.

Viorica Dancila despre votul din Diaspora: Cei care au gresit trebuie sa plateasca

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat PSD), premierul Viorica Dancila,a declarat marti seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca persoanele care au gresit in legatura cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )