Libnet.ro
UNICEF

16:45

Marcel Ciolacu a primit rezultatul testului COVID-19

Adevărul Adevărul,
Marcel Ciolacu a primit rezultatul testului COVID-19

Liderii PSD Marcel Ciolacu, Paul Stanescu si Vasile Dincu,intrati in izolare de miercuri dupa ce au intrat in contact cu o persoana bolnava de Covid-19, au primit rezultatul testului pentru coronavirus, acesta fiind negativ. continuă pe Adevărul

Marcel Ciolacu a primit rezultatul testului Covid-19

Marcel Ciolacu, Paul Stanescu si Vasile Dancu au fost testati pentru noul coronavirus dupa ce au int.

Presedintele PSD Marcel Ciolacu si alti doi lideri PSD au primit rezultatul testului COVID. Care este verdictul

Presedintele PSD Marcel Ciolacu s-a autoizolat dupa ce s-a intalnit inainte de alegeri cu trei lideri PSD Salaj care ulterior au fost testati pozitiv pentru coronavirus. intalnirea a avut loc la un miting electoral din Zalau la care au mai participat si Vasile Dincu si Paul Stanescu.

Liderii PSD ies din autoizolare. Ciolacu a primit rezultat negativ la testul Covid-19

Liderul PSD Marcel Ciolacu a primit rezultatul testului COVID-19 si a aflat ca nu este bolnav, scrie Mediafax. Alaturi de Ciolacu s-a testat si Paul Stanescu, precum si Vasile Dincu.

Marcel Ciolacu, infectat cu noul coronavirus? Ce spun rezultatele testului COVID-19

Momente extrem de tensionate pentru mai multi membri PSD, printre care si liderul acestora, Marcel Ciolacu. Dupa ce au intrat in contact cu trei lideri PSD din Salaj, infectati cu COVID-19, cei vizati si-au facut testul COVID-19, iar intre timp s-au autoizolat. Care sunt rezultatele testelor COVID-19 Liderii PSD, Marcel Ciolacu, Paul Stanescu si Vasile .

Ce condamnare a primit barbatul de 50 de ani care a fugit din spital inainte sa afle rezultatul testului COVID-19

Primul buzoian condamnat pentru zadarnicirea combaterii bolilor va presta o munca neremunerata in folosul comunitatii, pe durata a 60 de zile lucratoare. Acesta a fugit din spital inainte sa afle rezultatul testului COVID-19. in septembrie, buzoianul a fost condamnat la 6 luni de inchisoare cu suspendarea executarii pedepsei pe o perioada de 2 ani de supraveghere.

Liderii PSD ies din izolare: Marcel Ciolacu, Paul Stanescu si Vasile Dancu au fost testati negativ pentru infectia cu coronavirus

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, secretarul general al partidului, Paul Stanescu, si presedintele Consiliului National, Vasile Dancu, au fost testati negativ pentru infectia cu noul coronavirus, informeaza B1.

CIOLACU: Marcel Ciolacu cere anularea alegerilor din Bucuresti, acuzand fraudarea acestora de catre USR PLUS

Marcel Ciolacu cere anularea alegerilor din Bucuresti, acuzand fraudarea acestora de catre USR PLUS si solicita demisia ministrului de Interne.

Marcel Ciolacu si-a facut testul anti-COVID si a intrat in izolare dupa ce a fost la o intalnire cu lideri PSD Salaj confirmati cu virusul

Liderul PSD Marcel Ciolacu si secretarul general al partidului Paul Stanescu s-au izolat la domiciliu marti, dupa ce saptamana trecuta au participat la un eveniment electoral alaturi de lideri ai PSD Salaj confirmati apoi cu COVID-19. Marcel Ciolacu a confirmat pentru HotNews. ro ca si-a facut testul pentru COVID-19 si asteapta rezultatele.

Marcel Ciolacu: Am castigat alegerile locale, partidul are capacitatea sa castige si parlamentarele

Marcel Ciolacu sustine ca PSD a castigat alegerile locale, iar partidul are capacitatea sa se uneasca si sa castige si alegerile parlamentare. Au cumparat primari, au mers cu manipulari, presedintele a devenit presedintele PNL-ului, au incercat orice este posibil sa distruga acest partid,, a spus Marcel Ciolacu, la RTV.

MARCEL CIOLACU: USR PLUS au castigat pe greselile facute de cele doua partide mari

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, considera ca victoriile repurtate de Alianta USR-PLUS la alegerile din 27 septembrie se datoreaza greselilor facute de PNL si PSD sau saturatiei la care a ajuns electoratul dand exemplu, in acest sens, judetele Braila si Vrancea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2224 seconds )