Libnet.ro
UNICEF

14:30

DACIAN CIOLOS: Mai multe filiale judetene PLUS au echipe de conducere complete

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DACIAN CIOLOS: Mai multe filiale judetene PLUS au echipe de conducere complete

Mai multe filiale judetene ale PLUS precum si organizatiile din cele sase sectoare ale Capitalei au echipe de conducere complete si, de asemenea, PLUS s-a organizat exemplar si in diaspora, a anuntat liderul formatiunii, Dacian Ciolos, pe Facebook. continuă pe Ziarul Bursa

Cum vor fi impozitate pensiile in Romania. Guvernul a decis mai multe praguri: la 7.000 si la 10.000 de lei

Statul a decis sa aplice un impozit suplimentar asupra pensiilor foarte mari. Astfel, pensiile care depasesc 7000 de lei vor fi impozitate in plus fata de cotele normale . Noul sistem urmeaza sa fie aprobat de Guvern prin ordonanta. Sistemul de impozitare vizeaza toate pensiile. Care este noul sistem de impozitare al pensiilor Este un .

Atac armat intr-un centru comercial din Texas: mai multe persoane decedate

Numeroase forte de ordine s-au grabit sa ajunga la un centru comercial din El Paso, Texas, sambata, dupa ce mai multe focuri de arma au fost auzite in zona. Politia a facut apel la populatie sa stea la distanta de locul incidentului, transmite CNN.

VIDEO SUA: Focuri de arma la un centru comercial din El Paso. Mai multe persoane au fost ucise, iar un suspect a fost retinut de politie - UPDATE

Mai multe persoane au fost ucise intr-un atac armat la magazinul Walmart din El Paso, Texas, transmite CNN, citand surse din politie. Alte cateva persoane ranite au fost transportate la spital, in timp ce trei suspecti au fost retinuti dupa o actiune de amploare a politiei.

Vremea a creat probleme in judetul Constanta. Mai multe gospodarii au fost inundate

Mai multe localitati din judetul Constanta au fost sambata, 3 august, sub atentionare Cod Rosu de vant si ploi torentiale.

Atentionare MAE pentru romanii care calatoresc in Grecia: Sambata exista risc ridicat de incendii de vegetatie in mai multe zone

Ministerul Afacerilor Externe MAE) ii avertizeaza pe romanii care se afla sau vor sa mearga in Grecia ca autoritatile elene au transmis ca sambata exista un risc ridicat de incendii de vegetatie grad 4 din 5), in mai multe zone.

Criminalul de la Caracal ar avea complici in mai multe tari europene. Fotografia publicata de unchiul Alexandrei Macesanu

Alexandru Cumpanasu a scris pe Facebook ca principalul suspect, Gheorghe Dinca, face parte dintr-o retea de trafic cu minore si are complici in mai multe tari europene. Pun aici o poza a unui.

Vremea. Cod galben de averse torentiale in mai multe judete

ANM a emis un cod galben de averse torentiale si descarcari electrice valabul pana in aceasta seara la ora 23. Fenomene vizate: manifestari de instabilitate atmosferica temporar accentuata in mai multe ju.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Unchiul Alexandrei A IZBUCNIT dupa ce ancheta la casa inculpatului A FOST BLOCATA: Criminalii au mai multe drepturi decat victimele

Unchiul Alexandrei a explodat, miercuri, dupa vestea ca ancheta la casa lui Gheorghe Dinca este blocata deoarece acesta a fost internat la Spitalul Penitenciar Jilava. Criminalii au mai multe drepturi decat.

VREMEA. Avertizari noi de la meteorologi. Ploi torentiale si vijelii in mai multe zone din tara

Administratia nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari cod galben de manifestari de instabilitate atmosferica pentru mai bine de jumatate de tara. indeosebi dupa-amiaza si noaptea, vor fi.

Coreea de Nord a lansat mai multe rachete balistice in Marea Japoniei

Coreea de Nord a lansat miercuri dimineata mai multe proiectile neidentificate in largul coastei sale de est, la mai putin de o saptamana de la lansarea altor rachete balistice, a informat agentia sud-coreeana de stiri Yonhap, citand Sefii de Stat Major ai armatei sud-coreene JCS), potrivit Mediafax care citeaza Reuters.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )