Libnet.ro
UNICEF

20:00

KLAUS IOHANNIS: Reducerea bugetelor institutiilor din domeniul securitatii nationale constituie un demers iresponsabil

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Reducerea bugetelor institutiilor din domeniul securitatii nationale constituie un demers iresponsabil

Presedintele Klaus Iohannis este nemultumit de modul in care coalitia PSD-ALDE si guvernul Dancila au inteles sa alcatuiasca bugetul de stat pentru anul in curs. Seful statului considera ca reducerea bugetelor serviciilor secrete si ale altor institutii cu atributii in domeniul securitatii nationale este o masura inoportuna. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis: Reducerea bugetelor institutiilor de securitate nationale, iresponsabilitate

Presedintele Romaniei transmite intr-un comunicat de presa ca ,,tara noastra are nevoie de un buget credibil, in beneficiul romanilor si nu al unui partid politic si critica propunerea de taiere a bugetelor pentru serviciile de securitate. Klaus.

KLAUS IOHANNIS: Bugetul e facut pe picior si bazat pe estimari economice nerealiste

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, astazi, ca bugetul de stat pe 2019 este facut pe picior, bazat pe estimari economice nerealiste si a atras atentia ca acesta nu este al conducerii PSD, ci al Romaniei.

Klaus Iohannis, despre bugetul pe 2019: Este facut pe picior. PSD recurge la noi demersuri populiste, care risca sa vulnerabilizeze Romania

Presedintele Klaus Iohannis a criticat, marti, PSD, in contextul dezbaterii bugetului pe 2019, ca recurge la noi demersuri populiste, care risca sa vulnerabilizeze Romania. Iohannis spune ca printr-un gest.

Klaus Iohannis, aparitie cu sotia, in plin scandal legat de buget

Klaus Iohannis a aparut, duminica, alaturi de Carmen Iohannis, in plin scandal legat de buget cu liderii PSD si ALDE. in timp ce cei din PSD pregatesc o plangere penala pe numele sefului statului, Iohannis.

Klaus Iohannis a criticat dur Bugetul pe 2019. Liviu Dragnea, numit politician meschin si inconstient

Presedintele Klaus Iohannis a criticat, marti, PSD, in contextul dezbaterii bugetului pe 2019, ca recurge la noi demersuri populiste, care risca sa vulnerabilizeze Romania, afirmand ca printr-un gest cinic,.

Orban: Am prefera ca la prezidentiale USR si PLUS sa mearga pe mna lui Klaus Iohannis

PNL lanseaza un mesaj pentru USR si PLUS: sa-l sustina pe Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale. Liderul liberalilor, Ludovic Orban, a declarat ca aparitia unui alt candidat de dreapta ar putea intr-un fel sa creeze probleme suplimentare.

Klaus Iohannis, despre Comunism: Noi n-am iesit la Revolutie sa cerem bani, am iesit sa cerem libertate

Klaus Iohannis a vorbit la evenimentul de inaugurare a Spatiului optzecist - Acasa in Comunism despre perioada neagra de atunci. Presedintele sustine ca ororile de atunci se pot transmite doar prin povestiri.

Klaus Iohannis, despre comunism: Noi n-am iesit la Revolutie sa cerem bani, am iesit sa cerem libertate

Klaus Iohannis a vorbit la evenimentul de inaugurare a Spatiului optzecist - Acasa in Comunism despre perioada neagra de atunci. Presedintele sustine ca ororile de atunci se pot transmite doar prin povestiri.

SRS, scenariu de ultima ora: Klaus Iohannis a tradat

Jurnalistul Sorin Rosca Stanescu sustine intr-un comentariu ca presedintele Klaus Iohannis a tradat interesele strategice ale Romaniei si ale partenerului american in favoarea Rusiei si Germaniei in Cczul.

Nicolae Ciuca, introdus ca parte in procesul MApN - Iohannis. Generalul, citat la termenul din 26 februarie

Un judecator de la Curtea de Apel Bucuresti a decis ca generalul Nicolae Ciuca trebuie sa fie parte in procesul in care Ministerul Apararii a solicitat anularea decretului semnat de presedintele Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )