Libnet.ro
UNICEF

23:45

Klaus Iohannis, despre bugetul pe 2019: Este facut pe picior. PSD recurge la noi demersuri populiste, care risca sa vulnerabilizeze Romania

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, despre bugetul pe 2019: Este facut pe picior. PSD recurge la noi demersuri populiste, care risca sa vulnerabilizeze Romania

Presedintele Klaus Iohannis a criticat, marti, PSD, in contextul dezbaterii bugetului pe 2019, ca recurge la noi demersuri populiste, care risca sa vulnerabilizeze Romania. Iohannis spune ca printr-un gest. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, despre Comunism: Noi n-am iesit la Revolutie sa cerem bani, am iesit sa cerem libertate

Klaus Iohannis a vorbit la evenimentul de inaugurare a Spatiului optzecist - Acasa in Comunism despre perioada neagra de atunci. Presedintele sustine ca ororile de atunci se pot transmite doar prin povestiri.

Klaus Iohannis, despre comunism: Noi n-am iesit la Revolutie sa cerem bani, am iesit sa cerem libertate

Klaus Iohannis a vorbit la evenimentul de inaugurare a Spatiului optzecist - Acasa in Comunism despre perioada neagra de atunci. Presedintele sustine ca ororile de atunci se pot transmite doar prin povestiri.

Sorina Pintea, despre bugetul Sanatatii: Este o crestere ISTORICA. Vtamina D nu e o inventie a lui Dragnea

Sorin Pintea se arata extrem de multumita de cresterea bugetului de la Sanatate. Bugetul Ministerului Sanatatii si al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate ajunge, anul acesta, la 4,84% din Produsul .

Liviu Pop: Bugetul pe 2019 este profesionist. Prognozele Comisiei Europene sunt nerealiste

Multe dintre amendamentele opozitiei la bugetul pe 2019 sunt depuse doar de dragul de a ocupa timpii de dezbatere, sustine senatorul PSD Liviu Pop. El spune ca bugetul este echilibrat, robust si deplin sustenabil, construit pe realitatile anilor precedenti si cu proiectii profesioniste pana in 2022, iar prognozele Comisiei Europene sunt nerealiste.

KLAUS IOHANNIS: Bugetul e facut pe picior si bazat pe estimari economice nerealiste

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, astazi, ca bugetul de stat pe 2019 este facut pe picior, bazat pe estimari economice nerealiste si a atras atentia ca acesta nu este al conducerii PSD, ci al Romaniei.

Darius Valcov, dezvaluiri despre bugetul pe 2019: Salariul mediu a crescut cu 50%

Darius Valcov a vorbit la Antena 3 despre bugetul pe 2019. Consilierul premierului a spus ca, cel mai probabil, va fi aprobat pana vinerea viitoare. Discutiile pe buget cu UDMR s-au incheiat si s-au.

Income. Ioana Petrescu, fost ministru de Finante, despre bugetul pe 2019

Ioana Petrescu, fost ministru de Finante, a vorbit la Income despre bugetul stabilit de Guvern pe anul 2019. Din punctul meu de vedere, acest buget exista doar pe hartie. Practic s-au pus niste.

Klaus Iohannis a criticat dur Bugetul pe 2019. Liviu Dragnea, numit politician meschin si inconstient

Presedintele Klaus Iohannis a criticat, marti, PSD, in contextul dezbaterii bugetului pe 2019, ca recurge la noi demersuri populiste, care risca sa vulnerabilizeze Romania, afirmand ca printr-un gest cinic,.

Klaus Iohannis, despre amendamentul lui Dragnea in care taie bani de la servicii: Demers populist al unui politician meschin si inconstient. Sa ia bani din bugetul partidelor pentru sanatate

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac dur privind modificarile pe care PSD-ALDE vrea sa le faca prin amendamente pe proiectul de buget. Seful statului numeste argumentatia lui Dragnea privind mutarea.

Zi de foc in Parlament. Liderii coalitiei se reunesc pentru a discuta despre bugetul pe 2019

Sedinta speciala la Parlament pentru bugetul pe 2019. Conducerea Senatului si cea a Camerei Deputatilor se reunesc chiar la aceasta ora pentru a stabili cand va fi adoptat proiectul trimis ieri de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )