Libnet.ro
UNICEF

16:00

KLAUS IOHANNIS: Bugetul e facut pe picior si bazat pe estimari economice nerealiste

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Bugetul e facut pe picior si bazat pe estimari economice nerealiste

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, astazi, ca bugetul de stat pe 2019 este facut pe picior, bazat pe estimari economice nerealiste si a atras atentia ca acesta nu este al conducerii PSD, ci al Romaniei. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis, despre bugetul pe 2019: Este facut pe picior. PSD recurge la noi demersuri populiste, care risca sa vulnerabilizeze Romania

Presedintele Klaus Iohannis a criticat, marti, PSD, in contextul dezbaterii bugetului pe 2019, ca recurge la noi demersuri populiste, care risca sa vulnerabilizeze Romania. Iohannis spune ca printr-un gest.

Klaus Iohannis a criticat dur Bugetul pe 2019. Liviu Dragnea, numit politician meschin si inconstient

Presedintele Klaus Iohannis a criticat, marti, PSD, in contextul dezbaterii bugetului pe 2019, ca recurge la noi demersuri populiste, care risca sa vulnerabilizeze Romania, afirmand ca printr-un gest cinic,.

Klaus Iohannis, aparitie cu sotia, in plin scandal legat de buget

Klaus Iohannis a aparut, duminica, alaturi de Carmen Iohannis, in plin scandal legat de buget cu liderii PSD si ALDE. in timp ce cei din PSD pregatesc o plangere penala pe numele sefului statului, Iohannis.

USR, lovitura pentru Klaus Iohannis. Scenariul in care nu primeste votul useristilor

USR ii da o lovitura puternica lui Klaus Iohannis. Si asta pentru ca presedintele USR, Dan Barna, a anuntat ca in eventualitatea unei finale intre Klaus Iohannis si Dacian Ciolos putin probabila daca nu.

Orban: Am prefera ca la prezidentiale USR si PLUS sa mearga pe mna lui Klaus Iohannis

PNL lanseaza un mesaj pentru USR si PLUS: sa-l sustina pe Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale. Liderul liberalilor, Ludovic Orban, a declarat ca aparitia unui alt candidat de dreapta ar putea intr-un fel sa creeze probleme suplimentare.

Klaus Iohannis, despre Comunism: Noi n-am iesit la Revolutie sa cerem bani, am iesit sa cerem libertate

Klaus Iohannis a vorbit la evenimentul de inaugurare a Spatiului optzecist - Acasa in Comunism despre perioada neagra de atunci. Presedintele sustine ca ororile de atunci se pot transmite doar prin povestiri.

Klaus Iohannis, despre comunism: Noi n-am iesit la Revolutie sa cerem bani, am iesit sa cerem libertate

Klaus Iohannis a vorbit la evenimentul de inaugurare a Spatiului optzecist - Acasa in Comunism despre perioada neagra de atunci. Presedintele sustine ca ororile de atunci se pot transmite doar prin povestiri.

SRS, scenariu de ultima ora: Klaus Iohannis a tradat

Jurnalistul Sorin Rosca Stanescu sustine intr-un comentariu ca presedintele Klaus Iohannis a tradat interesele strategice ale Romaniei si ale partenerului american in favoarea Rusiei si Germaniei in Cczul.

Ce a spus Juan Guaido dupa ce Klaus Iohannis l-a recunoscut ca presedinte al Venezuelei

Juan Guaido, presedintele interimar autoproclamat al Venezuelei, i-a multumit lui Klaus Iohannis pentru faptul ca l-a recunoscut in functie in detrimentul lui Nicolas Maduro. Multumim Guvernului Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )