Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVIU DRAGNEA: Cresterea economica este de 5%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LIVIU DRAGNEA: Cresterea economica este de 5%

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, afirma ca prognoza coalitiei de guvernare pe care s-a fundamentat bugetul din acest an a fost corecta, dovada fiind faptul ca, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica, cresterea economica este de 5%. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Dragnea, anunt de ultima ora: Cresterea economica este de 5%. Realitatea este cea publicata de catre INS

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizatca prognoza coalitiei de guvernare pe care s-a fundamentat bugetul din acest an esteuna corecta. Potrivit datelor publicate de Institutul National de.

Liviu Dragnea, dupa publicarea raportului INS: inca o dovada ca masurile pe care PSD le-a luat sunt corecte. Ce o sa mai spuna propaganda acum?

Institutul National de Statistica a dat publicitatii datele privind cresterea economica inregistrata in primul trimestru. Potrivit raportuluiprodusul intern brut a inregistrat o crestere in primul.

Catalin Cristache (PMP), plangere penala impotriva lui Liviu Dragnea la DIICOT: A afectat siguranta nationala

Presedintele PMP Galati, deputatul Catalin Cristache, a depus plangere penala impotriva lui Liviu Dragnea la DIICOT. Acesta il acuza pe seful PSD ca a incitat la violenta prin atacurile la adresa.

Dragnea ii dapeste nas lui Iohannis cu cresterea economica: Cat a tunat si a fulgerat ca e o tragedie, ca sunt doar cifre pe hartie

Presedintele PSD Liviu Dragnea lanseaza un nou atac la presedintele Iohannis, in contextul in care Statistica a anuntat miercuri ca Romania a inregistrat o crestere economica de 5%, in primul trimestru.

TEODOROVICI: Romania, la nivel de varf european pentru cresterea economica in 2019

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat, astazi, ca tara noastra este la nivel de varf european in ceea ce priveste cresterea economica si nu stie pe ce date se bazeaza presedintele Klaus Iohannis cand spune ca tara noastra merge intr-o directie gresita din punct de vedere economic.

Liviu Dragnea: Iohannis comite o infractiune, dar nu e nici prima, nici ultima. El ia in batjocura orice

Seful Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea,a declarat ca este o infractiune faptul ca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, merge la mitingurile celor de la PNL cu masinile Administratiei.

Liviu Dragnea, atac la adresa SRI si a lui Eduard Hellvig pentru implicare in proteste anti-PSD din tara: Aceasta manipulare de doi ani si jumatate, bine platita, bine finantata, are un singur scop - Romania sa nu se dezvolte

Liviu Dragnea, presedintele social-democratilor, a afirmat, luni seara, ca Serviciul Roman de Informatii este implicat in protestele anti-PSD din tara, precizand ca directorul Eduard Hellvig nu a reformat.

LIVIU DRAGNEA: Daca Iohannis s-a suparat pe Maior, il va rechema. Daca s-a hotarat sa-l tina in brate, il va pastra

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, crede ca, daca presedintele Klaus Iohannis s-a suparat pe ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, il va rechema in tara, dar daca s-a hotarat sa-l sustina in continuare, atunci il va pastra in functie.

Liviu Dragnea, mesaj pentru Viorica Dancila: Daca nu vrea sa stea cu Guvernul schiop, sa faca restructurarea Guvernului prin Parlament

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, crede ca presedintele Klaus Iohannis nu va accepta remanierea propusa de Viorica Dancila. Eu ii doresc succes doamnei Dancila sa astepte. Nu cred ca va primi raspuns de.

Liviu Dragnea: Proiectul de lege care va permite mamelor aflate in concediu de maternitate sa aiba venituri din activitati independente va trece repede prin Parlament

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sare in ajutorul mamelor aflate in concediu de maternitate. Acestea vor putea avea, pe langa indemnizatia de crestere a copilului, si venituri din drepturi de autor sau.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )