Libnet.ro
UNICEF

07:45

Nicusor Dan, despre negocierile pentru desemnarea candidatului USR-PLUS: Eu sustin in continuare varianta sondajului

B1 B1,
Nicusor Dan, despre negocierile pentru desemnarea candidatului USR-PLUS: Eu sustin in continuare varianta sondajului

Candidatul sustinut de USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a aratat luni ca va sustine in continuare ca este nevoie de un sondaj pentru a stabili care va fi candidatul coalitiei USR-PLUS in. continuă pe B1

Vlad Voiculescu, dupa discutiile cu Nicusor Dan: Daca nu se ajunge la o concluzie, propun referendum intern pentru desemnarea candidatului la Bucuresti

Birourile nationale ale USR si PLUS ar urma sa reia luni discutiile privind candidatura la Primaria Capitalei, dupa ce la intalnirea de duminica cu Nicusor Dan nu s-a ajuns la nicio solutie privind metoda de desemnare a candidatului. Vlad Voiculescu a precizat ca, in cazul in care conducerile formatiunilor nu vor ajunge la o intelegere, va propune un referendum intern.

Nicusor Dan, despre discutia cu Vlad Voiculescu: Nu am ajuns prea departe Ce urmeaza in negocierile dintre USR si PLUS (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat independent sustinut de USR la Primaria Capitalei, a precizat ca negocierile cu Vlad Voiculescu si PLUS nu au avansat in urma discutiilor de duminica si luni. Ca sa punem in.

Rares Bogdan a dezvaluit ca negociaza cu Nicusor Dan candidatura la Primaria Capitalei: Asta ar putea sa ne faca sa ne reorientam

Rares Bogdan, prim-vicepresedinte PNL, a spus ca ar fi dispus sa candideze la Primaria Capitalei, insa prima lui varianta este o fuziune cu partidul lui Nicusor Dan. Rares Bogdan a mai spus ca PNL negociaza o alianta cu PMP.

Iohannis, dezamagit de negocierile pentru bugetul Uniunii Europene: Pozitiile sunt total diferite

Presedintele a facut declaratii dupa intrevederea cu presedintii Consiliului European si Comisiei Europene. Klaus Iohannis sustine ca e dezamagit de negocierile pentru bugetul Uniunii Europene de pana acum.

Planul pe Bucuresti pentru coronavirus. Nicusor Dan: Nu ne putem juca cu vietile oamenilor (VIDEO)

Autoritatile trebuie sa pregateasca rapid Municipiul Bucuresti pentru o eventuala epidemie cu coronavirus, atragatentiaNicusor Dan, Ana Ciceala si Adrian Wiener. Primaria Capitalei trebuie.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE NEGOCIERILE PRIVIND BUGETUL UE: Rezultatul este, cel putin pana in momentul acesta, dezamagitor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, referitor la negocierile privind bugetul UE, ca rezultatul este, cel putin pana in momentul acesta, dezamagitor si ca nu poate spune ca s-au facut progrese, pentur ca pozitiile nu s-au apropiat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )