Libnet.ro
UNICEF

19:45

Comitetul Executiv al PSD a validat toate candidaturile depuse pentru Congresul de sambata

Antena3 Antena3,
Comitetul Executiv al PSD a validat toate candidaturile depuse pentru Congresul de sambata

18 - La sedinta CEX au fost validate TOATE candidaturile, a spus Liviu Dragnea, vineri, dupa sedinta CEX. N-am vazut numultumiri la CEX, a mai spus liderul PSD. Potrivit lui Liviu Dragnea,. continuă pe Antena3

Congres PSD: Toate candidaturile depuse pentru conducerea nationala, inclusiv a lui Catalin Radulescu, au fost validate in CEx

Comitetul Executiv National al PSD intrunit vineri a validat toate candidaturile depuse pentru alegerile care vor avea loc la Congresul extraordinar de sambata, desi teoretic nu indeplineau toate criteriile stabilite. Astfel, Ecaterina Andronescu si Nicolae Banicioiu vor candida la functia de presedinte executiv, impotriva premierului Viorica Dancila. Catalin Radulescu va candida la functia de vicepresedinte regional pentru Muntenia, iar Codrin Stefanescu va intra in competitie cu Marian Neacsu pentru pozitia de secretar general.

UPDATE Congres PSD: Toate candidaturile depuse pentru conducerea nationala, inclusiv a lui Catalin Radulescu, au fost validate in CEx/ Daniel Florea s-a retras din cursa pentru Bucuresti-Ilfov

Comitetul Executiv National al PSD intrunit vineri a validat toate candidaturile depuse pentru alegerile care vor avea loc la Congresul extraordinar de sambata, desi teoretic nu indeplineau toate criteriile stabilite. Astfel, Ecaterina Andronescu si Nicolae Banicioiu vor candida la functia de presedinte executiv, impotriva premierului Viorica Dancila. Catalin Radulescu va candida la functia de vicepresedinte regional pentru Muntenia, iar Codrin Stefanescu va intra in competitie cu Marian Neacsu pentru pozitia de secretar general. Daniel Florea, primarul Sectorului 5, si-a retras candidatura pentru functia de vicepresedinte pe zona Bucuresti-Ilfov, unde ar fi fost contracandidatul lui Robert Negoita, primarul Sectorului 3, cel care este sustinut de Gabriela Firea.

Comitetul Executiv al PSD discuta si valideaza astazi candidaturile pentru functiile de conducere din partid

Comitetul Executiv al PSD discuta si valideaza vineri, de la ora 11:00, candidaturile pentru functiile de conducere din partid, 24 de social - democrati fiind interesati de o astel de functie.

Comitetul Executiv al PSD discuta si valideaza astazi candidaturile pentru functiile de conducere din partid

Comitetul Executiv al PSD discuta si valideaza vineri, de la ora 11:00, candidaturile pentru functiile de conducere din partid, 24 de social - democrati fiind interesati de o astel de functie. Pentru postul de presedinte executiv sunt trei candidati - Viorica Dancila, Ecaterina Andronescu si Nicolae Banicioiu, iar pentru cel de secretar general candideaza Marian Neacsu si Codrin Stefanescu. Decizia finala va fi luata prin vot la Congresul din 10 martie, scrie news. ro.

Comitetul Executiv al PSD a validat toti candidatii pentru Congresul de sambata

Comitetul Executiv al PSD decide, vineri, cine sunt candidatii pentru functiile disponibile din partid, la un Congres unde miza cade pe polul de putere de la nivelul doi, pentru ca singura functie care nu e pusa in joc este cea a presedintelui de.

CexN PSD discuta astazi candidaturile pentru functiile de conducere din partid

Comitetul Executiv al PSD discuta si valideaza astazi, de la ora 11:00, candidaturile pentru functiile de conducere din partid, 24 de social - democrati fiind interesati de o astel de functie.

Comitetul Executiv National al PSD a stabilit lista candidatilor pentru Congresul de sambata

Comitetul Executiv National al PSD a stabilit lista candidatilor pentru functiile de conducere, candidati care vor fi votati la Congresul de sambata. Liderii social-democrati au aprobat 23 de dosare de.

Rasturnare de situatie in cazul unui greu al PSD. Cum incearca Liviu Dragnea sa stinga focul din partid

Comitetul Executiv al PSD a validat toate candidaturile pentru functiile de conducere din partid. Liviu Dragnea a declarat ca le-a propus colegilor sa aprobe si dosarele care nu indeplineau toate conditiile.

Conducerea PSD a acceptat toate candidaturile. Cine va fi promovat la Congres

Comitetul Executiv al PSD, care se reuneste vineri, la Parlament, a validat lista candidatilor care .

Dragnea: Pe Niculae Badalau eu il propun presedinte al Consiliului National

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, vineri, dupa sedinta Comitetului Executiv National, ca au fost validate toate candidaturile depuse pentru congres si a tinut sa precizeze ca el il va propune pe Niculae Badalau pentru functia de presedinte al Consiliului National.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )