Libnet.ro
UNICEF

19:15

Marcel Ciolacu, dupa consultarile cu Klaus Iohannis: PSD va actiona responsabil

Adevărul Adevărul,
Marcel Ciolacu, dupa consultarile cu Klaus Iohannis: PSD va actiona responsabil

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a postat, vineri, forografii pe Facebook din timpul teleconferintei cu Klaus Iohannis, alaturi de mesajul PSD va actiona responsabil. continuă pe Adevărul

Marcel Ciolacu, dupa ce Citu a renuntat la functia de premier: E cel mai bun lucru pentru romani

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a afirmat, dupa ce Florin Citu si-a depus mandatul de premier desemnat, ca e cel mai bun lucru care se putea intampla.

PSD, atac dur la Klaus Iohannis: Presedintele a spus aseara ceea ce PSD spune de doua luni

PSD lanseaza un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis, spunand ca a iesit la declaratii pentru a spune ceea ce social-democratii sustin de doua luni, si anume ca sanatatea este prioritatea zero si nu anticipatele.

Ciolacu spune ca PSD va participa la consultarile convocate de Klaus Iohannis, fara a face vreo propunere de prim-ministru

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, anunta ca social-democratii vor participa, vineri, la consultarile cu partidele politice convocate de presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni si ca PSD nu va face nicio propunere de prim-ministru. Ciolacu spune ca PSD nu-l va sustine pe Ludovic Orban, dar crede ca acesta ar putea forma din nou o majoritate in jurul sau, asa cum a mai facut.

Marcel Ciolacu spune ca PSD va actiona responsabil

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a postat, vineri, forografii pe Facebook din timpul teleconferintei cu Klaus Iohannis, alaturi de mesajul PSD va actiona responsabil.

Klaus Iohannis: Consultarile cu partidele parlamentare, prin teleconferinta, dupa ce conducerea PNL a fost plasata in carantina

Presedintele Klaus Iohannis a decis, vineri, dupa ce conducerea PNL a fost plasata in carantinca cu suspiciuni de infectare cu Covid-19, safaca consultarile cu partidele parlamentare prin teleconferinta.

Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu partidele parlamentare, prin teleconferinta

Presedintele Klaus Iohannis va face consultarile cu partidele parlamentare, in vederea desemnarii candidatului pentru functia de premier, prin sistem de teleconferinta, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Ciolacu, dupa ce Citu si-a depus mandatul: Ma bucur ca s-a renuntat la acest joc politic. Eu vreau sa traiesc intr-o Romanie normala (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a salutat decizia lui Florin Citu, premierul desemnat, de a-si depune mandatul. Cel mai bun lucru care se putea intampla Romaniei, ca domnul Citu a renuntat.

Klaus Iohannis, declaratii dupa consultari: L-am desemnat premier pe Ludovic Orban

Klaus Iohannis, a declarat, dupa consultarile prin teleconferinta cu partidele parlamentare, ca il desemneaza tot pe Ludovic Orban pentru functia de premier.

Surse. Marcel Ciolacu cere PSD-istilor sa voteze viitorul Guvern maine: Parlamentul probabil isi va suspenda activitatea in scurt timp

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, le-a cerut social-democratilor din Parlament sa voteze viitorul Guvern sambata. Mai mult, seful Camerei Deputatilor i-a anuntat in mesajul intern ca Parlamentul probabil isi va suspenda activitatea in scurt timp.

Klaus Iohannis ar urma sa-l nominalizeze pe Ludovic Orban drept premier. USR, dupa consultari: Presedintele ne-a spus ca Guvernul poate fi condus si prin telefon si video-conferinte

Presedintele USR Bucuresti Claudiu Nasui a anuntat, vineri, dupa consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, ca seful statului si-ar dori sa-l nominalizeze din nou, drept premier, pe Ludovic Orban. La.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )