Libnet.ro
UNICEF

22:15

Marcel Ciolacu spune ca PSD va actiona responsabil

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marcel Ciolacu spune ca PSD va actiona responsabil

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a postat, vineri, forografii pe Facebook din timpul teleconferintei cu Klaus Iohannis, alaturi de mesajul PSD va actiona responsabil. continuă pe Ziarul Bursa

Marcel Ciolacu, dupa consultarile cu Klaus Iohannis: PSD va actiona responsabil

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a postat, vineri, forografii pe Facebook din timpul teleconferintei cu Klaus Iohannis, alaturi de mesajul PSD va actiona responsabil.

Surse. Marcel Ciolacu cere PSD-istilor sa voteze viitorul Guvern maine: Parlamentul probabil isi va suspenda activitatea in scurt timp

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, le-a cerut social-democratilor din Parlament sa voteze viitorul Guvern sambata. Mai mult, seful Camerei Deputatilor i-a anuntat in mesajul intern ca Parlamentul probabil isi va suspenda activitatea in scurt timp.

Ciolacu spune ca PSD va participa la consultarile convocate de Klaus Iohannis, fara a face vreo propunere de prim-ministru

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, anunta ca social-democratii vor participa, vineri, la consultarile cu partidele politice convocate de presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni si ca PSD nu va face nicio propunere de prim-ministru. Ciolacu spune ca PSD nu-l va sustine pe Ludovic Orban, dar crede ca acesta ar putea forma din nou o majoritate in jurul sau, asa cum a mai facut.

Marcel Ciolacu: Vom vota un guvern stabil in Romania

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca social-democratii vor vota un guvern st.

Marcel Ciolacu, dupa ce Citu a renuntat la functia de premier: E cel mai bun lucru pentru romani

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a afirmat, dupa ce Florin Citu si-a depus mandatul de premier desemnat, ca e cel mai bun lucru care se putea intampla.

Marcel Ciolacu: PSD merge la consultari. Cel tarziu luni Romania trebuie sa aiba un guvern stabil

Depunerea mandatului de prim-ministru desemnat de catre Florin Citu a fost cel mai iresponsabil moment din politica romaneasca, sustine Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: Voi face toate eforturile ca sambata sa avem un Guvern functional

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat vineri ca, alaturi de colegii sai, va f.

Marcel Ciolacu: Luni va fi dat votul pentru noul Guvern

Marcel Ciolacu a vorbit despre programul din Parlament pentru a putea fi dat cat mai repede votul in Parlament pentru un nou guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )