Libnet.ro
UNICEF

10:30

PSD cocheteaza cu membrii exclusi in epoca Dragnea. Marcel Ciolacu, la Conventia Pro Romania: Hai, treceti odata acasa!

B1 B1,
PSD cocheteaza cu membrii exclusi in epoca Dragnea. Marcel Ciolacu, la Conventia Pro Romania: Hai, treceti odata acasa!

Marcel Ciolacu a sugerat ca ar fi gata sa-i primeasca inapoi in PSD pe fostii social-democrati din Pro Romania, duminica, la Conventia formatiunii conduse de Victor Ponta. Potrivit G4Media. ro, Marcel. continuă pe B1

Marcel Ciolacu face o vizita la Bruxelles, unde se va intalni cu presedintele socialistilor europeni

Presedinte interimar al PSD si presedinte al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, face, luni, o vizita de lucru la Bruxelles, unde se va intalni cu mai multi oficiali.

Primul pas spre alianta PSD-Ponta. Marcel Ciolacu, la Conferinta Pro Romania: Haideti, treceti odata acasa!

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, le-a transmis, duminica, delegatilor ProRomania care au participat la Conferinta anuala: Haideti, treceti odata acasa!. Ciolacu a spus despre Victor Ponta care acum conduce Pro Romania ca a fost un prim ministru bun, dar a fost al PSD, fiind insa huiduit de sala cand a spus acelasi lucru despre Mihai Tudose. Cei mai multi membri ProRomania s-au desprins din PSD.

MARCEL CIOLACU, LA CONFERINTA PRO ROMANIA: Victor Ponta a fost un prim-ministru bun

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu s-a aflat duminica la Conferinta anuala a Pro Romania unde si-a amintit cuvintele mamei sale, adresandu-se celor din sala: Haideti, treceti odata acasa!. Ciolacu a spus despre Victor Ponta care acum conduce Pro Romania ca a fost un prim ministru bun, dar a fost al PSD, fiind insa huiduit de sala cand a spus acelasi lucru despre Mihai Tudose. El a criticat Guvernul Orban despre care a spus ca a intors toata Constitutia si toate regulile jocului, in functie de cum le spun lor sondajele.

Marcel Ciolacu, reactie dupa raportul din interiorul PSD: As fi preferat sa-l discutam in partid

Marcel Ciolacu a declarat ca raportul elaborat de presedintele Consiliului National al PSD, Ionut Vulpescu, despre greselile care au dus PSD in groapa este un exercitiu de transparentizare. Presedintele interimar al PSD va supune dezbaterii in viitoarea sedinta a Comitetului Executiv.

Candva reclamat pentru derapajele antieuropene, PSD vrea sa isi recastige dimensiunea sa de partid european. Marcel Ciolacu se va intalni cu Stanisev, Timmermans si Sassoli

Este o necesitate ca PSD sa isi recastige dimensiunea sa de partid european, a afirmat Marcel Ciolacu, liderul interimar al social-democratilor, in conditiile in care reformele guvernarilor orchestrate de.

Marcel Ciolacu vrea sa anihileze competitia din PSD. Presdintele interimar al partidului face schimbari in partid

Marcel Ciolacu vrea sa anihileze competitia din PSD asa ca face schimbari in partid. Astfel, presedintele interimar al Partidului Social Democrat vrea desfiintarea functiei de peresedinte executiv iar, in schimbul acesteia, infiintarea a patru functii de prim-vicepresedinti, care vor fi alesi la concresul din 29 februarie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2627 seconds )