Libnet.ro
UNICEF

06:00

Tariceanu: Guvernul Orban, ultimul la masuri de combatere a coronavirusului, primul care cere derogare de la Conventia Drepturilor Omului

Adevărul Adevărul,
Tariceanu: Guvernul Orban, ultimul la masuri de combatere a coronavirusului, primul care cere derogare de la Conventia Drepturilor Omului

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca Guvernul Orban este ultimul care a luat masuri pentru combaterea raspandirii coronavirusului, dar primul care solicita derogare de la Conventia Drepturilor Omului. continuă pe Adevărul

Tariceanu, avertisment pentru Guvernul Orban: Trebuia sa ia deja masuri precum cele din Franta

Calin Popescu Tariceanu acuza Guvernul Orban ca nu stie sa ia decizii ferme intr-o perioada de criza. Liderul ALDE a declarat ca guvernantii par a fi intr-un fel de de stare de impotenta, in conditiile in care restrictiile de trafic trebuiau luate deja.

Masurile anti-criza pregatite de Guvernul Orban

Guvernul Orban are pe masa, in sedinta de miercuri, o ordonanta de urgenta privind masuri fiscal-bugetare in contextul pandemiei de COVID-19.

Guvernul Orban nu mai are incotro. Trebuie sa elimine cheltuielile bugetare neesentiale pentru a salva tara de criza indusa de coronavirus

Nu vad de unde ar scoate bani guvernul Orban pentru a compensa cheltuielile uriase provocate de criza coronavirus. Daca se bazeaza doar pe imprumuturi, greseste. Este foarte posibil si probabil ca dobanzile cerute de creditori sa urce la cer. Mai aproape ar fi un accord cu FMI, UE, sau alte institutii care ofera credite in situatii de criza. Bineinteles, si acestea costa de ne rup.

Robert Turcescu, avertisment pentru Guvernul Orban: E razboi, fratilor! Plafonati salariile bugetarilor

Deputatul PMP Robert Turcescu lanseaza un avertisment pentru Guvernul Orban caruia ii cere sa plafoneze salariile bugetarilor pentru ca va urma o recesiune economica severa.

Lista deciziilor luate de Guvernul Orban in contextul pandemiei de coronavirus

Guvernul Orban a adoptat o intreaga lista de proiecte normative necesare aplicarii decretului privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei .

Viorica Dancila, avertisment pentru Guvernul Orban: Trebuie sa vina cu o serie de masuri pe termen scurt

Fostul premier Viorica Dancila a lansat un avertisment Guvernului Orban caruia ii cere o serie de masuri pe termen scurt.

Guvernul Orban, masuri urgente pentru sustinerea Economiei. Efortul bugetar este de aproape 2% din PIB

Sedinta de Guvern maraton pentru sustinerea Economiei. Executivul condus de Ludovic Orban a terminat dezbaterile la ora 3 dimineata si, potrivit surselor Antena 3, efortul bugetar s-ar ridica la aproximativ 2 procente din PIB.

Guvernul Orban are prima sedinta de la instituirea starii de urgenta

Guvernul se reuneste, miercuri, pentru prima data de la instituirea, prin decret prezidential, a sta.

Presedintele si Guvernul Orban pun la punct strategia anti-coronavirus, intr-o videoconferinta. Iohannis: Ma intereseaza sa ne miscam foarte repede (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a inceput videoconferinta cu o parte din ministrii Guvernului Orban, alaturi de care analizeaza si perfectioneaza raspunsul autoritatilor romane la efectele pandemiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )