Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ce spune Nicusor Dan despre cooptarea lui Ciolos in guvernul din umbra al USR

Adevărul Adevărul,
Ce spune Nicusor Dan despre cooptarea lui Ciolos in guvernul din umbra al USR

Presedintele USR, Nicusor Dan, a declarat, duminica, faptul ca formatiunea pe care o conduce va pregati un guvern din umbra, pentru functia de premier fiind luat in calcul si Dacian Ciolos. continuă pe Adevărul

Nicusor Dan: Nu exclud ca Dacian Ciolos sa conduca guvernul din umbra al USR

Presedintele USR, Nicusor Dan, a afirmat,duminica, la Cluj, ca nu exclude ca Dacian Ciolos sa conduca viitorul guvern din umbra al partidului care se va constitui la finele anului 2018.

Nicusor Dan afirma ca USR va pregati un guvern din umbra si nu exclude ca acesta sa fie condus de Ciolos

USR va pregati un guvern din umbra, pentru functia de premier fiind luat in calcul si Dacian Ciolos, a declarat duminica presedintele formatiunii, Nicusor Dan, potrivit Agerpres.

Prima zi de Congres USR. Nicusor Dan: USR isi propune ca in doi ani sa devina al doilea partid din Romania

Presedintele USR Nicusor Dan a declarat vineri, in deschiderea congresului formatiunii, care se desfasoara la Cluj, ca in doi ani USR isi propune sa devina al doilea partid din Romania, sa se bata pentru primariile din marile orase la alegerile locale din 2020 si sa poata propune premierul dupa alegerile parlamentare din 2020. Nicusor Dan are cele mai mari sanse sa fie ales presedinte al USR.

Nicusor Dan a defilat degeaba la Congresul USR. Cine controleaza Biroul National

Nicusor Dan a fost reconfirmat in functia de presedinte al Uniunii Salvati Romania in cadrul primului Congres USR dupa ce a obtinut 69% din voturile exprimate de delegati pentru prima functie in partid. Unul dintre criticii sai din partid, fostul ministru Cristian Ghinea, a ratat la mustata una din cele sapte functii de vicepresedinte, fiind ales doar membru simplu in Biroul National, insa chiar si asa va lua parte la deciziile politice ale USR.

Nicusor Dan a fost reales presedinte al USR

Nicusor Dan a fost reconfirmat in functia de presedinte al Uniunii Salvati Romania in cadrul Congresului USR care a avut loc, sambata, la Cluj-Napoca, el obtinand 173 de voturi. Duminica dimineata va fi reluat votul pentru componenta Biroului National deoarece numarul de voturi pentru pozitia a saptea de vicepresedinte si pentru pozitia 20 de membru al BN a fost egal.

Nicusor Dan a fost reales presedinte al USR in cadrul unui congres tinut de partid la Cluj

Nicusor Dan a fost reales in functia de presedinte al Uniunii Salvati Romania in cadrul unui congres tinut de USR sambata, la Cluj-Napoca, potrivit Hot News. Dan a fost reales la.

Nicusor Dan a luat 173 de voturi din 251 si a fost reales presedinte USR

Nicusor Dan a fost reconfirmat in functia de presedinte al Uniunii Salvati Romania in cadrul Congresului USR care a avut loc, sambata, la Cluj-Napoca. Duminica dimineata va fi reluat votul pentru componenta Biroului National deoarece numarul de voturi pentru pozitia a 7-a de vicepresedinte si pentru pozitia 20 de membru al BN a fost egal.

CONGRES ALEGERI USR. Nicusor Dan a fost reales presedinte al USR, cu 173 de voturi din 251

Nicusor Dan a fost reconfirmat in functia de presedinte al Uniunii Salvati Romania in cadrul Congresului USR care a avut loc, sambata, la Cluj-Napoca, el obtinand 173 de voturi.

Nicusor Dan, reales presedinte USR

Nicusor Dan a fost reconfirmat in functia de presedinte al Uniunii Salvati Romania in cadrul Congresului USR care a avut loc, sambata, la Cluj-Napoca, el obtinand 173 de voturi. Duminica dimineata va fi reluat votul pentru componenta Biroului National deoarece numarul de voturi pentru pozitia a 7-a de vicepresedinte si pentru pozitia 20 de membru al BN a fost egal, transmite News. ro.

Nicusor Dan a fost reales presedinte al USR, cu 173 de voturi din 251. Votul pentru doua posturi din Biroul National, reluat

Nicusor Dan a fost reconfirmat in functia de presedinte al Uniunii Salvati Romania in cadrul Congresului USR care a avut loc, sambata, la Cluj-Napoca, el obtinand 173 de voturi. Duminica dimineata va fi reluat votul pentru componenta Biroului National deoarece numarul de voturi pentru pozitia a 7-a de vicepresedinte si pentru pozitia 20 de membru al BN a fost egal.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )