Libnet.ro
UNICEF

18:31

Nicusor Dan a fost reales presedinte al USR, cu 173 de voturi din 251. Votul pentru doua posturi din Biroul National, reluat

Adevărul Adevărul,
Nicusor Dan a fost reales presedinte al USR, cu 173 de voturi din 251. Votul pentru doua posturi din Biroul National, reluat

Nicusor Dan a fost reconfirmat in functia de presedinte al Uniunii Salvati Romania in cadrul Congresului USR care a avut loc, sambata, la Cluj-Napoca, el obtinand 173 de voturi. Duminica dimineata va fi reluat votul pentru componenta Biroului National deoarece numarul de voturi pentru pozitia a 7-a de vicepresedinte si pentru pozitia 20 de membru al BN a fost egal. continuă pe Adevărul

Nicusor Dan a fost reales presedinte al USR, cu 173 de voturi din 251; votul pentru doua posturi din Biroul National, reluat

Nicusor Dan a fost reconfirmat in functia de presedinte al Uniunii Salvati Romania in cadrul Congresului USR care a avut loc, sambata, la Cluj-Napoca, el obtinand 173 de voturi. Duminica dimineata va fi reluat votul pentru componenta Biroului National deoarece numarul de voturi pentru pozitia a 7-a de vicepresedinte si pentru pozitia 20 de membru al BN a fost egal.

Nicusor Dan a luat 173 de voturi din 251 si a fost reales presedinte USR

Nicusor Dan a fost reconfirmat in functia de presedinte al Uniunii Salvati Romania in cadrul Congresului USR care a avut loc, sambata, la Cluj-Napoca. Duminica dimineata va fi reluat votul pentru componenta Biroului National deoarece numarul de voturi pentru pozitia a 7-a de vicepresedinte si pentru pozitia 20 de membru al BN a fost egal.

Nicusor Dan a fost reales presedinte al USR

Nicusor Dan a fost reconfirmat in functia de presedinte al Uniunii Salvati Romania in cadrul Congresului USR care a avut loc, sambata, la Cluj-Napoca, el obtinand 173 de voturi. Duminica dimineata va fi reluat votul pentru componenta Biroului National deoarece numarul de voturi pentru pozitia a saptea de vicepresedinte si pentru pozitia 20 de membru al BN a fost egal.

Nicusor Dan a fost reales presedinte al USR in cadrul unui congres tinut de partid la Cluj

Nicusor Dan a fost reales in functia de presedinte al Uniunii Salvati Romania in cadrul unui congres tinut de USR sambata, la Cluj-Napoca, potrivit Hot News. Dan a fost reales la.

CONGRES ALEGERI USR. Nicusor Dan a fost reales presedinte al USR, cu 173 de voturi din 251

Nicusor Dan a fost reconfirmat in functia de presedinte al Uniunii Salvati Romania in cadrul Congresului USR care a avut loc, sambata, la Cluj-Napoca, el obtinand 173 de voturi.

Uniunea Salvati Romania, partidul care refuza sa aiba o ideologie. Nicusor Dan a fost reales presedinte pentru doi ani. Obiectivul noii conduceri a acestei formatiuni politice este acela de a nominaliza primul ministru in 2020

Participantii la Congresul Uniunii Salvati Romania USR) de la Cluj au ales noua conducere a partidului, care a primit un mandat de doi ani.

Nicusor Dan, reales presedinte USR

Nicusor Dan a fost reconfirmat in functia de presedinte al Uniunii Salvati Romania in cadrul Congresului USR care a avut loc, sambata, la Cluj-Napoca, el obtinand 173 de voturi. Duminica dimineata va fi reluat votul pentru componenta Biroului National deoarece numarul de voturi pentru pozitia a 7-a de vicepresedinte si pentru pozitia 20 de membru al BN a fost egal, transmite News. ro.

Nicusor Dan vrea ca USR sa propuna premierul in 2020. Ce planuri mai are acesta pentru Uniune

Nicusor Dan a promis ca, daca va fi reales presedinte USR, va munci intens pentru ca Uniunea sa devina al doilea mare partid din Romania si, poate, in 2020, aceasta chiar sa fie in postura de a .

Nicusor Dan a defilat degeaba la Congresul USR. Cine controleaza Biroul National

Nicusor Dan a fost reconfirmat in functia de presedinte al Uniunii Salvati Romania in cadrul primului Congres USR dupa ce a obtinut 69% din voturile exprimate de delegati pentru prima functie in partid. Unul dintre criticii sai din partid, fostul ministru Cristian Ghinea, a ratat la mustata una din cele sapte functii de vicepresedinte, fiind ales doar membru simplu in Biroul National, insa chiar si asa va lua parte la deciziile politice ale USR.

Primul Congres al USR a inceput la Cluj. Nicusor Dan doreste ca USR sa devina al doilea partid al tarii in 2020

Primul Congres al Uniunii Salvati Romania a inceput la Cluj. Timp de trei zile, membrii acestei formatiuni politice vor discuta statutul partidului si vor alege noua conducere. Pentru postul de presedinte al Uniunii Salvati Romania exista patru candidati. Este vorba de actualul presedinte, Nicusor Dan, de deputatul clujean Emanuel Ungureanu, de Serban Marinescu si de Cornelia-Florina German.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )