Libnet.ro
UNICEF

07:45

Iohannis: Aceasta remaniere ceruta de premierul Dancila este neavenita, nepotrivita si o refuz clar. Niciun ministru nu va fi numit nou in guvern decat dupa validarea in Parlamentul Romaniei

Hotnews Hotnews,
 Iohannis: Aceasta remaniere ceruta de premierul Dancila este neavenita, nepotrivita si o refuz clar. Niciun ministru nu va fi numit nou in guvern decat dupa validarea in Parlamentul Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis respinge si cea de a treia solicitare a premierului Viorica Dancila de numire a unor ministri si o trimite din nou pe Viorica Dancila in Parlament pentru a-si valida Guvernul. Aceasta remaniere este neavenita, nepotrivita si o refuz clar, a anuntat seful statului, joi seara, la Cotroceni. El a avertizat-o pe Dancila ca niciun ministru nu va fi numit in guvern fara validarea Parlamentului. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, despre remanierea ceruta de Dancila: Neavenita, nepotrivita si o refuz clar Doamna prim-ministru trebuie sa va prezentati in fata Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca refuza noua remaniere ceruta de catre prim-ministru Viorica Dancila prin care propunea 6 nume noi de ministri. imi cere o remaniere guvernamentala,.

Premierul Dancila ii trimite lui Iohannis sase propuneri pentru functiile de ministri vacante in Guvern. Surpriza pentru Tariceanu

Premierul Dancila a anuntat cava nominalizez reprezentanti ALDE pentru portofoliile vacante. Stire in curs.

Klaus Iohannis, despre remanierea ceruta de Dancila: Neavenita, nepotrivita si o refuz clar Doamna prim-ministru, trebuie sa va prezentati in fata Parlamentului! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca refuza noua remaniere ceruta de catre prim-ministru Viorica Dancila prin care propunea 6 nume noi de ministri. imi cere o remaniere guvernamentala,.

Iohannis: Remanierea este neavenita, nepotrivita, o refuz clar

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi, la Palatul Cotroceni, ca refuza remanierea propusa de pre.

Mutare-soc a PSD in razboiul cu Iohannis. Premierul Dancila vrea sa aduca la guvernare tot ministri din ALDE

Mutare soc a social democratilor in razboiul cu Klaus Iohannis. PSD vrea sa evite cu orice pret restructurarea Guvernului si trecerea lui prin Parlament si vor sa ii bage din nou pe cei de la ALDE inapoi in.

DANCILA: Este important sa las in urma elevi din mediul rural care sa ajunga la facultate

Premierul Viorica Dancila a afirmat, luni, la festivitatea de deschidere a anului scolar de la Scoala Gimnaziala din Santamarie Orlea, judetul Hunedoara, ca isi doreste ca acei elevi sa ajunga la facultate si sa faca performanta.

Victor Ponta, mesaj dur pentru premierul Dancila: Viorica - Fii barbata! Vezi pe cine mai poti cumpara

Victor Ponta o invita in Parlament pentru a cere un vot de incredere pentru Guvern. Liderul Pro Romania vine si cu un atac fin si ii transmite Vioricai Dancila sa mai vada pana atunci ce parlamentari mai po.

Reactia lui Tariceanu dupa ce premierul Dancila a anuntat ca va coopta ministri ALDE in Guvern

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat miercuri ca a auzit zvonurile referitoare la faptul ca prim-ministrul Viorica Dancila ar incerca sa coopteze membri ai ALDE in echipa guvernamentala, dar.

Placheta de multumire pentru premierul Dancila, pe fatada unei scoli reabilitate din bani publici. Reactia directorului

O placuta Pro Memoria cu numele premierului Viorica Dancila a fost instalata pe fatada Scolii Liviu Rebreanu din localitatea maramureseana Dragomiresti. Unitatea de invatamant a fost reabilitata si extinsa din bani publici, prin fonduri de la Programul National de Dezvoltare Locala PNDL), iar costul lucrarilor s-a ridicat la de 3,5 milioane de lei.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )