Libnet.ro
UNICEF

16:00

Stelian Tanase, dupa plangerea penala impotriva premierului: Reactiile ministrilor, care au sarit in apararea doamnei Dancila intr-un limbaj de Scanteia anilor 50, de un penibil absolut!

B1 B1,
Stelian Tanase, dupa plangerea penala impotriva premierului: Reactiile ministrilor, care au sarit in apararea doamnei Dancila intr-un limbaj de Scanteia anilor 50, de un penibil absolut!

Politologul si istoricul Stelian Tanase a comentat plangerea penala depusa de liderul PNL, Ludovic Orban, impotriva Vioricai Dancila si a lui Liviu Dragnea. Tanase considera ca, in ciuda acuzatiilor. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre criticile din PNL legate de plangerea penala: Fake news!

Liderul PNL, Ludovic Orban, a vorbit, joi seara, despre declaratiile unor lideri liberali din teritoriu care nu ar fi fost de acord cu demersul sau de a depune plangere penala impotriva premierului Viorica.

Ludovic Orban, despre plangerea penala: Daca ar fi avut legatura cu serviciile secrete, probabil nu ar fi fost nevoie de mine

Liderul PNL, Ludovic Orban, reactioneaza dupa ce Liviu Dragnea a acuzat ca serviciile de informatii ar fi fost implicate in plangerea penala facuta premierului Viorica Dancila. Orban sustine ca liderul.

Lider PNL: Plangerea penala facuta de Ludovic Orban impotriva premierului nu trebuia facuta

Liderul PNL Alba, Mircea Hava, a declarat, joi, ca plangerea penala facuta de Ludovic Orban la adresa premierului Viorica Dancila nu trebuia facuta, adoptand aceeasi pozitie cu Ilie Bolojan. intrebat.

Basescu, despre plangerea penala a lui Orban: Este o eroare. Seful DIICOT nu-si va intina reputatia cu o facatura (VIDEO)

Traian Basescu a catalogat drept o eroare plangerea penala facuta de presedintele PNL Ludovic Orban pe numele Vioricai Dancila pentru inalta tradare, plangere care a ajuns la DIICOT. Fostul sef al statului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )