Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cum au incercat politicienii sa acapareze emotia fenomenului 10 august

Adevărul Adevărul,
Cum au incercat politicienii sa acapareze emotia fenomenului 10 august

In timp ce diaspora se intorcea acasa pentru a comemora un an de la protestele din 10 august, politicienii au profitat de eveniment si si-au adunat semnaturi pentru alegerile prezidentiale, au atacat alte partide sau au facut anunturi prin care au demonstrat ca intr-un an de zile nu au invatat nimic. continuă pe Adevărul

10 august 2019. Protest in Piata Victoriei. Ce restrictii de circulatie s-au impus in zona

Un nou protest se anunta, astazi 10 august, in Piata Victoriei din Capitalei, iar organizatorul manifestatiei a anuntat ca asteapta aproape un sfert de milion de oameni sa participe. Avand in vedere acest protest, cei de la Brigada Rutiera au impus restrictii de circulatie in zona. Trafic restrictionat incepand cu ora 14. 30 Protestul de .

CALENDAR ORTODOX 10 AUGUST. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Lavrentie a vietuit in secolul al III lea. Lavrentie a fost arhidiaconul episcopului Sixt. Din cauza persecutiei impotriva crestinilor, Sixt a.

Ce scrie presa straina despre protestele din Bucuresti din 10 august

Romanii au marcat un an de la protestul din 10 august 2019, iar cazul Caracal le-a dat un motiv in plus sa ceara demisia guvernului, scriu jurnalistii publicatiilor straine despre protestele din Romania, noteaza Digi24. ro .

10 august, marcat de romani in strada: Proteste in mai multe orase din tara si in diaspora (VIDEO)

Implinirea unui an de la violentele de la mitingul diasporei din 10 august 2018 a fost marcat in Bucuresti unde circa 20. 000 de persoane s-au strans in fata Guvernului. Romanii au iesit, insa, in strada .

FOTO Protest 10 august 2019. Peste 20.000 de persoane au cerut demisia Guvernului

Peste 20. 000 de persoane au protestat, sambata, in Piata Victoriei. Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Romane, Georgian Enache, a declarat ca misiunea institutiei pe care o reprezinta la protestul din 10 august 2019 a fost centrata in primul rand pe dialog.

Andrei Caramitru critica PNL ca profita de 10 august sa isi lanseze campania de semnaturi. USR Cluj porneste campania tot azi

Andrei Caramitru, fost consilier al liderului USR Dan Barna, a criticat intr-o postare pe Facebook PNL pentru ca a decis sa-si lanseze astazi, 10 august, campania de adunarea semnaturilor pentru candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din iarna, desi o filiala USR lanseaza un eveniment similar la Cluj.

Dacian Ciolos: Voi merge, diseara, in Piata Victoriei, pentru ca momentul 10 august de anul trecut a contribuit masiv la momentul 26 mai de anul acesta

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, anunta ca va merge, sambata seara, in Piata Victoriei, pentru ca momentul 10 august de anul trecut a contribuit masiv la momentul 26 mai de anul acesta, cand au avut loc alegerile europarlamentare.

DAN BARNA: Data de 10 august - devenita un simbol

Presedintele USR, Dan Barna, a afirmat sambata ca data de 10 august, legata de violentele de la protestul de anul trecut, devine un simbol, asa cum s-a intamplat si cu alte evenimente din istorie - 1 decembrie, 9 mai, 24 ianuarie sau 22 decembrie.

Dan Barna anunta ca USR va participa la protestul din Piata Victoriei, insa nu va face campanie: 10 august este despre respectul Romaniei de pretutindeni

Presedintele USR, Dan Barna, a afirmat sambata pe Facebook ca membrii formatiunii vor participa la protestul organizat in Piata Victoriei insa nu vom strange semnaturi in piata si nu vom face acolo campanie. Barna a explicat apoi ca 10 august a devenit o zi simbol al respectului fata de romanii de pretutindeni.

Protest la Cluj, in semn de solidaritate cu diaspora si cu Bucurestiul. Cerem pedepsirea vinovatilor de la 10 august 2018

Clujenii sunt chemati in strada, sambata, 10 august, de la ora 19. 00, in Piata Unirii, pentru a cere pedepsirea celor care s-au facut vinovati in timpul evenimentelor ce au avut loc in Capitala exact in urma cu un an.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3293 seconds )