Libnet.ro
UNICEF

06:45

Diaspora vrea retragerea ordinului Steaua Romaniei lui Adrian Nastase dupa apelativul indieni

Adevărul Adevărul,
Diaspora vrea retragerea ordinului Steaua Romaniei lui Adrian Nastase dupa apelativul indieni

Fostul premier Adrian Nastase a provocat nemultumire in Diaspora dupa ce i-a numit indieni pe romanii din afara care participa la mitinguri. continuă pe Adevărul

Diaspora ii cere lui Klaus Iohannis sa-i retraga ordinul Steaua Romaniei lui Adrian Nastase

Fostul premier Adrian Nastase a provocat nemultumire in Diaspora dupa ce i-a numit indieni pe romanii din afara care participa la mitinguri. Organizatorul Mitingului Diasporei din 10 august 2018 ii cere,.

Adrian Nastase cere PSD sa declanseze lupta impotriva lui Klaus Iohannis

Fostul premier al Romaniei, Adrian Nastase, le cere liderilor PSD sa lase conflictele din interiorul partidului pentru a se concentra pe a-i da o replica serioasa presedintelui Klaus Iohannis.

Organizatorul mitingului Diaspora din 10 august 2018 ii cere lui Klaus Iohannis sa-i retraga ordinul Steaua Romaniei lui Adrian Nastase

Fostul premier Adrian Nastase a provocat nemultumire in Diaspora dupa ce i-a numit indieni pe romanii din afara care participa la mitinguri. Organizatorul Mitingului Diasporei din 10 august 2018 ii cere,.

Adrian Nastase, prima reactie dupa ce s-a cerut sa-i fie retras ordinul Steaua Romaniei

Fostul premier Adrian Nastase a avut o prima reactie la scrisoarea intocmita deTommy Iuliu Joul Tomescu,organizatorul mitingului Diasporei din 10 august 2018, prin care ii cere presedintelui Klaus.

Adrian Nastase, mesaj emotionant de Ziua Nationala a Romaniei

Adrian Nastase a transmis, duminica, un mesaj special de Ziua Nationala a Romaniei. Astazi, sarbatorim Marea Unire. 1 Decembrie este Ziua Nationala a romanilor, o zi a constiintei de neam, o zi a solidaritatii.

Adrian Nastase, mesaj dupa ce a participat la receptia de la Cotroceni, la invitatia lui Klaus Iohannis: Normalitatea Presedintelui nu a durat nici 24 de ore

Adrian Nastase a fost o prezenta surpriza, la Cotroceni, cu ocazia receptiei de Ziua Nationala. Adrian Nastase explica faptul ca a fost invitat si s-a dus pentru a vedea care sunt directiile lui Klaus.

Adrian Nastase indeamna PSD sa declanseze razboiul impotriva lui Klaus Iohannis

Adrian Nastase sustine ca atacul lui Klaus Iohannis, de la tribuna Parlamentului, impotriva celor de la PSD nu este de tolerat si le cere social-democratilor sa lase la o parte disputele interne pentru a lansa.

Adrian Nastase a evaluat discursul presedintelui de Ziua Nationala

Adrian Nastase a fost o prezenta surpriza, la Cotroceni, cu ocazia receptiei de Ziua Nationala. El e.

Premiera la Cotroceni: Adrian Nastase a participat la receptia de 1 Decembrie organizata de Klaus Iohannis. Explicatiile Administratiei Prezidentiale

Fostul premier Adrian Nastase a fost invitat lareceptia de 1 Decembrieorganizata de Administratia Prezidentiala la Palatul Cotroceni. Este pentru prima data cand fostul lider al PSD participa la un.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )