Libnet.ro
UNICEF

19:00

Diaspora ii cere lui Klaus Iohannis sa-i retraga ordinul Steaua Romaniei lui Adrian Nastase

Antena3 Antena3,
Diaspora ii cere lui Klaus Iohannis sa-i retraga ordinul Steaua Romaniei lui Adrian Nastase

Fostul premier Adrian Nastase a provocat nemultumire in Diaspora dupa ce i-a numit indieni pe romanii din afara care participa la mitinguri. Organizatorul Mitingului Diasporei din 10 august 2018 ii cere,. continuă pe Antena3

Organizatorul mitingului Diaspora din 10 august 2018 ii cere lui Klaus Iohannis sa-i retraga ordinul Steaua Romaniei lui Adrian Nastase

Fostul premier Adrian Nastase a provocat nemultumire in Diaspora dupa ce i-a numit indieni pe romanii din afara care participa la mitinguri. Organizatorul Mitingului Diasporei din 10 august 2018 ii cere,.

Klaus Iohannis, anunt despre romanii din Diaspora, in plenul Parlamentului. Ce masuri vrea sa ia

Astazi, in plenul Parlamentului Romaniei, Klaus Iohannis, Presedintele Romaniei, a avut cateva declaratii politice legate de romanii din diaspora. Klaus Iohannis, anunt despre romanii din Diaspora, in plenul Parlamentului. Apelul public facut de Presedintele Romaniei de astazi, din Parlamentul Romaniei a avut ca subiect principal romanii din diaspora si numarul reprezentantilor acestora in cele doua .

Klaus Iohannis: Prin votul lor, romanii au spus clar si raspicat ca vor o tara pro-europeana. Devotamentul Diasporei trebuie recunoscut prin sporirea numarului reprezentantilor legitimi ai romanilor de peste hotare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut un apel, luni, in discursul sustinut in cadrul sedintei solemne din Parlament, la sporirea numarului de alesi care sa-i reprezinte pe romanii din Diaspora, in conditiile.

Adrian Nastase cere PSD sa declanseze lupta impotriva lui Klaus Iohannis

Fostul premier al Romaniei, Adrian Nastase, le cere liderilor PSD sa lase conflictele din interiorul partidului pentru a se concentra pe a-i da o replica serioasa presedintelui Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, la finalul summitului NATO: Suntem uniti, mergem impreuna mai departe fara niciun semn de intrebare Chestiunea tehnologiei 5G devine vitala pentru securitate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la finalul summitului NATO, ca alianta este unita, puternica si membrii sai merg impreuna mai departe fara niciun semn de intrebare. Una dintre temele de discutie la summit a fost tehnologia 5G, care trebuie legata de securitatea nationala si de securitatea NATO, a precizat Iohannis.

Adrian Nastase indeamna PSD sa declanseze razboiul impotriva lui Klaus Iohannis

Adrian Nastase sustine ca atacul lui Klaus Iohannis, de la tribuna Parlamentului, impotriva celor de la PSD nu este de tolerat si le cere social-democratilor sa lase la o parte disputele interne pentru a lansa.

Klaus Iohannis participa marti si miercuri la reuniunea NATO la Londra

Presedintele Klaus Iohannis va participa, marti si miercuri, la reuniunea NATO la nivel inalt care va avea loc la Londra. Marti, presedintele Iohannis va lua parte la receptiile oferite de catre regina Elisabe.

Klaus Iohannis se intalneste cu Regina Marii Britanii

Presedintele Klaus Iohannis calatoreste astazi in Marea Birtanie, acolo unde va fi primit la Palatul Buckhingam de insasi Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Planul lui Klaus Iohannis pentru anticipate. Bogdan Chirieac: Nu gresim daca vorbim de Guvernul Iohannis

Analistul Bogdan Chirieac a comentat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, implicarea pe fata a presedintelui Klaus Iohannis in activitatea Guvernului, dupa ce luni dimineata a fost prezent la.

KLAUS IOHANNIS: PSD a incasat-o de trei ori in acest an

Presedintele Klaus Iohannis participa, luni, la sedinta conducerii liberale, unde sunt analizate alegerile prezidentiale si pregatirea pentru alegerile locale, dar si chestiuni guvernamentale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2035 seconds )