Libnet.ro
UNICEF

06:15

Viorica Dancila a convocat prima sedinta de Guvern de la demisiile ministrilor ALDE

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila a convocat prima sedinta de Guvern de la demisiile ministrilor ALDE

Premierul Viorica Dancla a convocat o sedinta de Guvern luni, de la ora 16. 00, fiind prima sedinta de la demisiile ministrilor ALDE ca urmare a iesirii formatiunii lui Tariceanu de la guvernare. Potrivit Mediafax, pe ordinea de zi ar putea fi OUG pentru preluginrea termenului de inscriere la vot al romanilor din Diaspora. continuă pe Adevărul

Luni dupa-amiaza, inainte de sedinta PSD, va avea loc prima sedinta de Guvern de dupa demisiile ministrilor ALDE- surse

Premierul Viorica Dancila a convocat pentru luni prima sedinta de Guvern, dupa ce ministrii ALDE au demisionat, au afirmat surse politice pentru Mediafax. Pe ordinea de zi ar putea fi OUG pentru prelungirea termenului de inscriere la vot al romanilor din Diaspora.

Viorica Dancila a convocat Guvernul. Decizie de ultima ora, dupa ce Iohannis a respins ministrii

Viorica Dancila a facut o prima mutare, dupa ce Klaus Iohannis a respins ministrii propusi. Premierul a convocat o sedinta de guvern, desi spunea ca nu se poate deoarece presedintele Klaus Iohannis .

Viorica Dancila insista cu plangerea penala impotriva lui Victor Ponta: Atacul la prim-ministru este un atac la siguranta nationala

Premierul Viorica Dancila a reiterat joi, la Mioveni, ca va depune plangere penala impotriva lui Victor Ponta dupa afirmatia acestuia o sa chem mascatii sa o scoatem din Guvern, liderul PSD adaugand ca.

Viorica Dancila: O sa depunplangere penalaimpotriva domnului Ponta

Premierul Viorica Dancila a reiterat joi, la Mioveni, ca va depune plangere penala impotriva lui Victor Ponta dupa afirmatia acestuia o sa chem mascatii sa o scoatem din Guvern, liderul PSD adaugand c?.

RALUCA TURCAN: Viorica Dancila ar trebui sa inceapa campania cu citirea Constitutiei

Deputatul PNL Raluca Turcan afirma ca, daca premierul Viorica Dancila vrea sa faca lucruri bune pentru romani, ar trebui sa trimita Parlamentului proiectele care nu au putut fi adoptate in Guvern, sa anunte ca lunea viitoare merge in Parlament pentru restructurarea Guvernului si sa anunte ca PSD voteaza propunerile PNL de abrogare a recursului compensatoriu si interzicere a liberarii conditionate pentru infractiunile grave.

Lider ALDE: Miroase de la o posta blatul dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila la prezidentiale

Liderul ALDE Dambovita spune ca strategia lui Klaus Iohannis, prin prisma atacurilor la premierul Dancila, si implicit la Guvern, este de fapt o metoda prin care polarizeaza dezbaterea publica cu lupta.

VIORICA DANCILA, MESAJ DE ZIUA PETROLISTULUI: Eu si Guvernul va suntem parteneri

Premierul Viorica Dancila a transmis, duminica, un mesaj cu ocazia Zilei Petrolistului, mentionand ca atat ea cat si Guvernul sunt alaturi de cei care lucreaza in acest domeniu, punctand ca vrea cresterea competitivitatii in acest sector.

VIORICA DANCILA: Iohannis uita ca a girat absolut toate guvernele si toti ministrii din ultimii 5 ani

Premierul Viorica Dancila afirma ca presedintele Klaus Iohannis face un abuz de putere si continua sa blocheze activitatea Guvernului. Iohannis uita ca a girat absolut toate guvernele si toti ministrii din ultimii 5 ani, insa in momentul cand nu i-a mai convenit politic, s-a intors de fiecare data impotriva lor si a incercat sa manipuleze o tara intreaga, spune Dancila. Premierul da asigurari ca Guvernul plateste salariile si pensiile. Ce a facut presedintele Romaniei astazi este un act grav de iresponsabilitate si un atentat la linistea si siguranta oamenilor pentru ziua de maine. Sa ii fie clar si domnului Klaus Iohannis: Guvernul pe care il conduc plateste astazi pensiile si salariile si le va plati si de acum inainte, sustine Dancila.

VIORICA DANCILA: Plangerea penala impotriva presedintelui este in lucru

Premierul Viorica Dancila a anuntat, joi, ca plangerea penala pe care vrea sa o depuna impotriva presedintelui Klaus Iohannis este in lucru, informeaza News. ro.

Viorica Dancila, mesaj de Ziua Petrolistului: in cei 12 ani in care am activat ca inginer petrolist, am simtit ca invat ceva nou in fiecare zi

Premierul Viorica Dancila a transmis, duminica, un mesaj de Ziua Petrolistului, in care vorbeste despre faptul ca si ea a activat in acest domeniu pe care l-a considerat dificil, dar interesant. Aceasta industrie are un viitor important in regiune si are o insemnatate deosebita, atat pentru tara, cat si pentru romani si familiile lor, a transmis Dancila, care a afirmat ca doreste cresterea competitivitatii acestui sector de activitate.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )