Libnet.ro
UNICEF

18:45

Donald Tusk l-a felicitat in limba romana pe Ludovic Orban pentru investirea in functia de premier

Adevărul Adevărul,
Donald Tusk l-a felicitat in limba romana pe Ludovic Orban pentru investirea in functia de premier

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, i-a transmis un mesaj de felicitare in limba romana noului premier Ludovic Orban. Contez pe rolul pozitiv al guvernului sau in sprijinul interesului si unitatii europene, mai subliniaza Tusk. continuă pe Adevărul

Donald Tusk l-a felicitat pe premierul Ludovic Orban: Contez pe rolul pozitiv al guvernului PNL

Presedintele in exercitiu al Consiliului European, Donald Tusk,a transmis un mesaj public de felicitate a noului premier de la bucuresti. il felicit pe Ludovic Orban pentru numirea sa ca prim-ministru al.

Donald Tusk, mesaj de felicitare in limba romana pentru noul premier Ludovic Orban

PresedinteleConsiliului European, Donald Tusk,l-a felicitat pe noul premier Ludovic Orban, pentru numirea sa in functia de prim-ministru al Romaniei, intr-un mesaj postat pe Twitter in limba.

Donald Tusk, mesaj de felicitare pentru premierul Orban, in limba romana: Contez pe rolul pozitiv al guvernului in sprijinul unitatii europene -UPDATE

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, l-a felicitat marti pe premierul Ludovic Orban, in numele consiliului, trimitandu-i o scrisoare in acest sens. Documentul a fost postat si pe twitter, fiind insotit de un mesaj in limba romana, in care inaltul oficial spune ca mizeaza pe rolul pozitiv al guvernului sau in sprijinul unitatii europene.

Donald Tusk, mesaj important pentru Ludovic Orban. Ce i-a transmis, in romana, noului premier al tarii

Donald Tusk i-a transmis un mesaj cat se poate de important premierului proaspat investit, Ludovic Orban. Oficialul de la Bruxelles a dorit sa isi arate sprijinul pentru tara noastra, iar adresele au venit in mod surprinzator, marti. Totul dupa ce Guvernul Orban a trecut in plenul Parlamentului, cu 240 de voturi pentru. Donald Tusk, mesaj .

Ludovic Orban, felicitat de cancelarul german Angela Merkel pentru preluarea mandatului de premier

Ludovic Orban a fost felicitat de cancelarul german Angela Merkel pentru preluarea mandatului de premier. intr-un mesaj adresat liderului liberal, Merkel ii transmite felicitari pentru asumarea functiei de.

Jean-Claude Juncker l-a felicitat pe noul premier al Romaniei, Ludovic Orban. Ce mesaj i-a transmis

Presedintele in exercitiu al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, l-a felicitat pe noul premier al Romaniei, Ludovic Orban, a anuntat marti Mina Andreeva, purtatoare de cuvant a executivului comunitar, in.

Viktor Orban, mesaj pentru Ludovic Orban, dupa preluarea mandatului de PREMIER: Ungaria este pregatita sa coopereze. Pot sa va asigur

Premierul Ungariei, Viktor Orban, l-a felicitat, marti, peliderulPNL Ludovic Orban pentru numirea in functia de prim-ministru al Romaniei. Pot sa va asigur ca Ungaria este pregatita sa coopereze.

Juncker ii felicita pe Ludovic Orban si pe Klaus Iohannis

Presedintele Comisiei Europene Jean Claude Juncker l-a felicitat pe Ludovic Orban pentru numirea ca .

Donald Tusk nu candideaza la presedintia Poloniei

Presedintele Consiliului European, polonezul Donald Tusk, aflat la finalul mandatului, a anuntat mar.

Ce ii promit ungurii lui Ludovic Orban. Mesajul important al premierului de la Budapesta

Dupa ce ungurii au ras de asemanarile dintre premierul Romaniei si cel al Ungariei, Viktor Orban a venit cu un mesaj spectaculos catre proaspatul prim-ministru. Cum vede acesta evolutia discutiilor dintre noi si ei? Ungurii, promisiuni catre Ludovic Orban Premierul Ungariei a trimis o scrisoare de felicitare catre Ludovic Orban pentru a-si trasmite sincera bucurie .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )