Libnet.ro
UNICEF

14:00

MARIUS BUDAI: in cel mai scurt timp vom lansa scolile profesionale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARIUS BUDAI: in cel mai scurt timp vom lansa scolile profesionale

Ministerul Muncii si Justitiei Sociale poarta discutii cu Ministerul Educatiei pentru a lansa in cel mai scurt termen scolile profesionale, a declarat astazi ministrul Muncii, Marius Budai, referitor la masurile pe care Guvernul le are in vedere pentru rezolvarea crizei de forta de munca, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Muncii, Marius Budai: in cel mai scurt timp vom lansa scolile profesionale

Ministerul Muncii si Justitiei Sociale poarta discutii cu Ministerul Educatiei pentru a lansa in cel mai scurt termen scolile profesionale, a declarat luni ministrul Muncii, Marius Budai, referitor la masurile.

Ministrul Muncii: in cel mai scurt timp vom relansa scolile profesionale

Ministerul Muncii si Justitiei Sociale poarta discutii cu Ministerul Educatiei pentru a gasi cele mai bune solutii la criza cu care se confrunta piata muncii din Romania.

Dodon spera ca in cel mai scurt timp va avea posibilitatea de a avea o intrevedere cu Zelenski pentru a discuta agenda relatiilor bilaterale

Presedintele Igor Dodon l-a felicitat pe Volodimir Zelenski luni, 22 aprilie, cu victoria la prezidentialele din Ucraina. in acest context, seful statului si-a exprimat speranta ca in cel mai scurt timp va avea o intrevedere bilaterala cu noul lider de la Kiev.

Marius Budai: 30.000 din cele 33.000 de pensii recalculate au fost deja puse in plata

Marius Budai, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, s-a adresat pensionarilor pentru a-i asigura ca isi vor primi pensiile recalculate. 000 de dosare de pensii au fost supuse recalcularii, iar 30. 000 au fost puse deja in plata.

Cel mai grav accident rutier petrecut vreodata in Romania

Soselele din tara nu duc lipsa de accidente grave, din pacate, asa ca mai mereu vezi la stiri tot felul de cazuri dramatice. Nici in trecutul tarii n-am dus-o mai bine, avand in vedere cel mai grav accident din istoria Romaniei.

(P) Arctic a fost votat drept brandul de electrocasnice ce ofera cel mai bun raport calitate-pret

Arctic, liderul pietei locale de electrocasnice, a fost certificat drept brandul de electrocasnice ce ofera cel mai bun raport calitate-pret de catre International Certification Association ICERTIAS). Certificarea a fost primita in urma votului.

Razvan Lucescu, dupa ce a castigat titlu cu PAOK: E cel mai frumos moment din viata mea

Razvan Lucescu si-a trecut in palmares primul sau titlu de campion din cariera de antrenor, dupa ce echipa sa, PAOK Salonic, a castigat campionatul Greciei. Tehnicianul roman a declarat ca traieste cel mai frumos moment din viata sa.

Bogdan Trif: Legea Turismului va fi aprobata cel mai devreme la inceputul lunii mai

Legea Turismului va fi aprobata cel mai devreme la inceputul lunii mai, iar birourile de promovare externa vor fi reinfiintate pana la sfarsitul anului, a anuntat ministrul Turismului, Bogdan Trif.

Rusia lanseaza la apa celebrul Belgorod, in prezenta presedintelui Putin: Unde va opera cel mai lung submarin din lume, care poate rade un oras intreg de pe suprafata Terrei (VIDEO)

Submarinul Belgorod, cel mai lung din lume, este lansat la apa, luni, in prezenta lui Vladimir Putin, presedintele Rusiei, scrie publicatia Daily Mail preluata de adevarul. ro. Asadar, Belgorod va parasi, in .

Benneteau, impresionat de confruntarea dintre Garcia si Halep: Cel mai tare meci pe care l-am vazut in tenisul feminin

Capitanul nejucator al echipei Frantei, Julien Benneteau, a declarat ca meciul dintre Caroline Garcia si Simona Halep, din semifinala FedCup de la Rouen, a fost cel mai bun pe care l-a vazut in tenisul feminin.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2471 seconds )