Libnet.ro
UNICEF

15:00

PARLAMENTUL A DECIS: Comisia de ancheta privind alegerile din 26 mai va fi infiintata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PARLAMENTUL A DECIS: Comisia de ancheta privind alegerile din 26 mai va fi infiintata

Parlamentul a decis, ieri, constituirea Comisiei speciale de ancheta privind investigarea eventualelor nereguli si fraude semnalate in spatiul public cu ocazia derularii procesului electoral la alegerile din 26 mai. continuă pe Ziarul Bursa

Majoritatea PSD-ALDE a decis infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta privind alegerile din 26 mai

Parlamentul a decis, miercuri, constituirea Comisiei speciale de ancheta privind investigarea eventualelor nereguli si fraude semnalate in spatiul public cu ocazia derularii procesului electoral la alegerile din 26 mai.

Coalitia PSD-ALDE a decis infiintarea unei comisii de ancheta privind alegerile din 26 mai

Coalitia de guvernare a decis, miercuri, infiintarea unei comisii parlamentare care sa ancheteze derularea procesului electoral la alegerile din 26 mai. Parlamentarii PSD si ALDE suspecteaza fraude la alegeri,.

Comisia de ancheta privind alegerile din 26 mai a ajuns la vot

Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului urmeaza sa voteze, miercuri, infiintarea unui Comisii parlamentare de ancheta a Camerei Deputatilor si Senatului pentru investigarea eventualelor nereguli si.

Dosarul privind alegerile din 2009 a fost clasat

Dosarul privind o posibila frauda la alegerile prezidentiale din 2009 a fost clasat, pe 1 februarie 2019, de Parchetul General. Acest dosar a fost cercetat timp de 10 ani, iar raportul Comisiei speciale din Parlament.

Comisie de ancheta pentru fraudarea alegerilor europarlamente din 26 mai

Parlamentul a decis constituirea Comisiei speciale de ancheta privind investigarea eventualelor nereguli si fraude semnalate in spatiul public cu ocazia derularii procesului electoral la alegerile din 26 mai. Comisia va fi condusa de Lia Olguta Vasilescu.

Parlamentul a decis infiintarea Comisiei de ancheta pentru investigarea eventualelor fraude de la alegerile din 26 mai. Olguta Vasilescu e presedinte

Parlamentul a decis, miercuri, constituirea Comisiei speciale de ancheta privind investigarea eventualelor nereguli si fraude semnalate in spatiul public cu ocazia derularii procesului electoral la alegerile din 26.

Ludovic Orban, despre comisia de ancheta privind fraudarea alegerilor: O nebunie, PSD e paralel cu realitatea

PNL va vota impotriva infiintarii comisiei parlamentare de ancheta privind posibilele fraude de la alegerile europene din 26 mai, a declarat. miercuri, presedintele PNL Ludovic Orban. Sunt paraleli cu.

Puterea PSD-ALDE face comisie parlamentara de ancheta privind fraude la europarlamentare. Tariceanu: Au aparut foarte multe elemente care par sa se constituie in dovezi clare de fraudare

Birourile Permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului au decis luni sa propuna plenului comun infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta privind posibile fraude la alegerile europarlamentare din 26 mai. Propunerea a fost facuta de presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, care a sustinut ca in ultima perioada in spatiul public au aparut foarte multe elemente care par sa se constituie in dovezi clare de fraudare a scrutinului.

DIICOT a solicitat dosarul privind protestele din zece august

Procurorii Anti-Mafia cer sainstrumenteze dosarul privind protestul din 10 august 2018. DIICOT a facut o cerere catre Parchetul General privind preluarea anchetei ca urmare a faptului ca exista.

Reguli noi privind votul din diaspora

Votul in diaspora se va desfasura pe parcursul a trei zile, a decis comisia parlamentara electorala.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,278 seconds )