Libnet.ro
UNICEF

21:00

DIICOT a solicitat dosarul privind protestele din zece august

Antena3 Antena3,
 DIICOT a solicitat dosarul privind protestele din zece august

Procurorii Anti-Mafia cer sainstrumenteze dosarul privind protestul din 10 august 2018. DIICOT a facut o cerere catre Parchetul General privind preluarea anchetei ca urmare a faptului ca exista. continuă pe Antena3

DIICOT a cerut de la Sectia parchetelor militare dosarul privind protestul din 10 august

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a solicitat Sectiei.

DIICOT vrea sa ancheteze violentele de la protestul Diaspora din zece august

Procurorii Anti-Mafia cer sainstrumenteze dosarul privind protestul din 10 august 2018. DIICOT a facut o cerere catre Parchetul General privind preluarea anchetei ca urmare a faptului ca exista o plangere.

Dosarul privind alegerile din 2009 a fost clasat

Dosarul privind o posibila frauda la alegerile prezidentiale din 2009 a fost clasat, pe 1 februarie 2019, de Parchetul General. Acest dosar a fost cercetat timp de 10 ani, iar raportul Comisiei speciale din Parlament.

POTRIVIT KASPERSKY, PENTRU A-SI PASTRA DATELE CONFIDENTIALE: Patru din zece utilizatori de retele de socializare ar renunta la conturi

Aproape patru din zece 38%) utilizatori de retele de socializare ar renunta la conturile lor pentru a fi siguri ca datele lor raman private pentru tot restul vietii, releva rezultatele unui studiu realizat de compania Kaspersky si dat publicitatii astazi.

Dosarul alegerilor prezidentiale din 2009, CLASAT dupa 10 ani de cercetari

A fost clasat dosarul deschis dupa alegerile prezidentiale din 2009, cand PSD a acuzat fraudarea votului Decizia a fost luata de Parchetul General, dupa cercetari ce au durat timp de 10 ani.

Coalitia PSD-ALDE a decis infiintarea unei comisii de ancheta privind alegerile din 26 mai

Coalitia de guvernare a decis, miercuri, infiintarea unei comisii parlamentare care sa ancheteze derularea procesului electoral la alegerile din 26 mai. Parlamentarii PSD si ALDE suspecteaza fraude la alegeri,.

Majoritatea PSD-ALDE a decis infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta privind alegerile din 26 mai

Parlamentul a decis, miercuri, constituirea Comisiei speciale de ancheta privind investigarea eventualelor nereguli si fraude semnalate in spatiul public cu ocazia derularii procesului electoral la alegerile din 26 mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,263 seconds )