Libnet.ro
UNICEF

08:00

Tariceanu il invoca pe Churchill: Nu mereu cei care iau voturile le si merita

Hotnews Hotnews,
 Tariceanu il invoca pe Churchill: Nu mereu cei care iau voturile le si merita

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, al carui partid s-a plasat sub pragul electoral la alegerile europarlamentare, a descoperit un nou principiu al democratiei. Invocand exemplul premierului britanic Winston Churchill, care a pierdut alegerile desi a iesit invingator din al Doilea Razboi Mondial, Tariceanu comenteaza, vineri, pe Faecbook, ca nu mereu cei care iau voturile le si merita. continuă pe Hotnews

Tariceanu, comparatie cu Winston Churchill: ,,Nu mereu cei care iau voturile le si merita

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, aminteste ca astazi se implinesc 74 de ani de cand premierul .

CALIN POPESCU-TARICEANU: Nu mereu cei care iau voturile le si merita

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, aminteste ca, astazi, se implinesc 74 de ani de cand Winston Churchill a pierdut alegerile dupa ce isi condusese tara la victorie, dar a continuat lupta si la urmatorul scrutin a revenit la carma tarii.

Calin Popescu-Tariceanu: Nu mereu cei care iau voturile le si merita

Calin Popescu Tariceanu aminteste, printr-un mesaj, despre un eveniment care ar trebui sa le dea de gandit multora, infrangerea in alegeri a lui Winston Churchill. Astazi se implinesc 74 de ani de la un eve.

Tariceanu, inca suparat ca nu a trecut pragul la europarlamentare: Nu mereu cei care iau voturile le si merita

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, il invoca pe premierul britanic Winston Churchill si subliniaza ca nu mereu cei care iau voturile le si merita. La europarlamentarele din 26 mai, ALDE nu a trecut pragul electoral.

Tariceanu, atac la opozitie cu referiri la Winston Churchill: Nu mereu cei care iau voturile le si merita

Calin Popescu Tariceanu lanseaza un atac la adresa opozitiei printr-o referire la Winston Churchill. Liderul ALDE a amintit, intr-un mesaj publicat pe Facebook, ca s-au implinit 74 de ani de cand fostul lider.

Cresc substantial amenzile pentru cei care stau la bloc. Legea care e incalcata cel mai des. Poti fi si tu in situatia asta

Amenzi usturatoare pentru cei care locuiesc la bloc! Daca acestia vor deranja vecinii, vor putea primi pana si mustrari cu munca in folosul comunitatii. Ce arata documentul oficial? Amenzi pentru deranjarea vecinilor de la bloc Cresc amenzile pentru deranjarea vecinilor. Cei care locuiesc la bloc sunt vizati. Recidivistii vor putea fi pedepsiti si cu munca .

Amenzi uriase pentru cei care nu respecta orele de liniste ale vecinilor

Cei care isi vor deranja vecinii cu zgomote puternice in orele de liniste si cu muzica la volum mare vor fi amendati sau li se va impune sa presteze ore de munca in folosul comunitatii, conform unei.

Ministerul Afacerilor Externe, avertisment pentru cei care pleaca in Grecia

Ministerul Afacerilor Externe avertizeaza cetatenii romani care intentioneaza sa calatoreasca in Grecia ca exista riscul unor incendii de vegetatie in mai multe regiuni din Republica Elena.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )