Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cresc substantial amenzile pentru cei care stau la bloc. Legea care e incalcata cel mai des. Poti fi si tu in situatia asta

Playtech Playtech,
Cresc substantial amenzile pentru cei care stau la bloc. Legea care e incalcata cel mai des. Poti fi si tu in situatia asta

Amenzi usturatoare pentru cei care locuiesc la bloc! Daca acestia vor deranja vecinii, vor putea primi pana si mustrari cu munca in folosul comunitatii. Ce arata documentul oficial? Amenzi pentru deranjarea vecinilor de la bloc Cresc amenzile pentru deranjarea vecinilor. Cei care locuiesc la bloc sunt vizati. Recidivistii vor putea fi pedepsiti si cu munca . continuă pe Playtech

Ministerul Afacerilor Externe, avertisment pentru cei care pleaca in Grecia

Ministerul Afacerilor Externe avertizeaza cetatenii romani care intentioneaza sa calatoreasca in Grecia ca exista riscul unor incendii de vegetatie in mai multe regiuni din Republica Elena.

Concert Ed Sheeran la Bucuresti. Anunt de ultima ora pentru cei care merg la concertul Ed Sheeran. Aveti grija!

CONCERT ED SHEERAN la Bucuresti. Traficul rutier se va inchide, progresiv, in functie de afluenta publicului si daca situatia o va impune, miercuri, incepand cu ora 16,00, pe strazile din apropierea.

Dancila: Voi infiinta un Departament pentru infrastructura; voi fi neiertatoare cu cei care intarzie lucrarile

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca va infiinta un Departament pentru infrastructura pentru 10 proiecte, sub coordonarea sa, subliniind ca va fi neiertatoare cu cei care isi vor permite sa intarzie lucrarile sau nu isi fac datoria.

Vesti proaste pentru romanii care pleaca in concediu. MAE, informatiile care ti-ar putea strica vacanta

Ministerul Afacerilor Externe transmite atentionari de calatorie pentru romanii care isi iau acum concediu. Se anunta un risc mai crescut al incendiilor de vegetatie in Croatia si Grecia, iar in Serbia au fost emise Coduri portocalii si rosii de canicula. MAE, avertizari pentru romanii care pleaca in concediu Ministerul Afacerilor Externe a emis numeroase atentionari .

10 lei pe zi, pentru elevii care nu lipsesc de la scoala. Ce prevede proiectul PSD

Elevii care nu lipsesc, primesc 10 lei! Unul dintre arhitectii programului de guvernare al Partidului Social Democrat a anuntat, in cursul zilei de duminica, faptul ca statul ar putea sa ofere vouchere pentru prezenta elevilor la scoala. Proiect PSD: 10 lei pe zi pentru prezenta la scoala Cristian Socol, unul din arhitectii din cadrul programului .

Amenzi usturatoare pentru cei care nu au starpit ambrozia

Persoanele fizice si juridice care pana duminica, 30 iunie, nu au luat toate masurile necesare de starpire a buruienii numite ambrozie, risca amenzi de pana la 20. 000 de lei, in urma controalelor autoritatilor.

PRIMA CASA. Vesti proaste pentru cei cu rate la banci

Banca Nationala a Romaniei BNR) a publicat noul indice de referinta pentru creditele consumatorilor IRCC), aferent trimestrul I din 2019 ianuarie, februarie, martie), si va fi valabil pentru lunile.

Premierul Romaniei, noi dezvaluiri cu privire la cazul Sorinei: Cei care au gresit vor fi pedepsiti

Premierul Viorica Dancila a facut noi dezvaluiri cu privire la povestea care a ingrozit Romania, cazul fetitei scoase cu forta de autoritati din casa in care a crescut si data parintilor adoptivi.

Anunt BIZAR pentru romanii care lucreaza pe un santier din Marea Britanie: Cine va fi prins lingand degetul, va fi dat afara de pe santier (FOTO)

Anunt bizar la intrarea pe un santier din Marea Britanie. Informarea ii vizeaza pe conationalii nostri care lucreaza acolo, intrucat este scris in limba romana. Cine va fi prins lingand degetul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )