Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ministerul Afacerilor Externe, avertisment pentru cei care pleaca in Grecia

Antena3 Antena3,
Ministerul Afacerilor Externe, avertisment pentru cei care pleaca in Grecia

Ministerul Afacerilor Externe avertizeaza cetatenii romani care intentioneaza sa calatoreasca in Grecia ca exista riscul unor incendii de vegetatie in mai multe regiuni din Republica Elena. continuă pe Antena3

Vesti proaste pentru romanii care pleaca in concediu. MAE, informatiile care ti-ar putea strica vacanta

Ministerul Afacerilor Externe transmite atentionari de calatorie pentru romanii care isi iau acum concediu. Se anunta un risc mai crescut al incendiilor de vegetatie in Croatia si Grecia, iar in Serbia au fost emise Coduri portocalii si rosii de canicula. MAE, avertizari pentru romanii care pleaca in concediu Ministerul Afacerilor Externe a emis numeroase atentionari .

MAE, atentionare de calatorie pentru Grecia: Risc ridicat de incendii in mai multe regiuni

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Republica Elena ca Secretariatul General de Protectie Civila a precizat ca se mentine un.

Primul barbat care pleaca de la Insula Iubirii, emisiunea de la Antena 1. Ce se intampla in episodul 11 al sezonului 5

Primul barbat a plecat de pe Insula Iubirii. Care e fost concurentul care si-a incheiat experienta pe insula tentatiilor? Sezonul 5 a venit cu extrem de multe surprize, in special din partea lui. Insula Iubirii- sezon 5, episod 11. Primul barbat care pleaca Episodul cu numarul 11 aduce schimbari pentru Purimuntra. Un barbat va primi .

Dancila: Voi infiinta un Departament pentru infrastructura; voi fi neiertatoare cu cei care intarzie lucrarile

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca va infiinta un Departament pentru infrastructura pentru 10 proiecte, sub coordonarea sa, subliniind ca va fi neiertatoare cu cei care isi vor permite sa intarzie lucrarile sau nu isi fac datoria.

Viorica Dancila promite o autostrada cap-coada. Ce risca cei care nu respecta termenele stabilite

Viorica Dancila participa, sambata, la congresul PSD, in care se voteaza noua conducere a partidului. Premierul a declarat ca guvernul pe care il conduce va face o autostrada cap-coada si ca cei care nu respecta termenele vor fi dati afara, fara exceptie. Viorica Dancila promite o autostrada cap-coada in calitate de prim-ministru ma angajez in .

10 lei pe zi, pentru elevii care nu lipsesc de la scoala. Ce prevede proiectul PSD

Elevii care nu lipsesc, primesc 10 lei! Unul dintre arhitectii programului de guvernare al Partidului Social Democrat a anuntat, in cursul zilei de duminica, faptul ca statul ar putea sa ofere vouchere pentru prezenta elevilor la scoala. Proiect PSD: 10 lei pe zi pentru prezenta la scoala Cristian Socol, unul din arhitectii din cadrul programului .

Temperaturile sufocante le dau batai de cap europenilor. MAE: Atentionari de calatorie pentru romanii aflati in Grecia, Croatia si Serbia

Ministerul Afacerilor Externe a lansat trei atentionari de calatorile, in incercarea de a-i pune in garda pe romanii care se vor afla in Grecia, Croatia si Serbia, in urmatoarea perioada. in fiecare.

Anunt BIZAR pentru romanii care lucreaza pe un santier din Marea Britanie: Cine va fi prins lingand degetul, va fi dat afara de pe santier (FOTO)

Anunt bizar la intrarea pe un santier din Marea Britanie. Informarea ii vizeaza pe conationalii nostri care lucreaza acolo, intrucat este scris in limba romana. Cine va fi prins lingand degetul.

Amenzi usturatoare pentru cei care nu au starpit ambrozia

Persoanele fizice si juridice care pana duminica, 30 iunie, nu au luat toate masurile necesare de starpire a buruienii numite ambrozie, risca amenzi de pana la 20. 000 de lei, in urma controalelor autoritatilor.

Codrin Stefanescu anunta surprize la Congresul PSD: Trebuie sa nu uitam de cei care au cazut la datorie de-a lungul timpului

Codrin Stefanescu, candidat pentru functia de secretar general, a declarat ca vor fi surprize la Congresul PSD de sambata. El a precizat ca nu trebuie sa uitam de trecut si de colegii aflati la ananghie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2823 seconds )