Libnet.ro
UNICEF

15:30

Marcel Ciolacu, primul mesaj dupa externare: Ma intorc la treaba!

Adevărul Adevărul,
Marcel Ciolacu, primul mesaj dupa externare: Ma intorc la treaba!

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a postat, duminica dupa-amiaza, un mesaj pe Facebook in care afirma ca se simte bine si va reveni la munca. El le multumeste tuturor celor care l-au sustinut, dar si cadrelor medicale de la Spitalul Militar Central. continuă pe Adevărul

Marcel Ciolacu, primul mesaj dupa ce aproape a lesinat in timpul conferintei de presa de la sediul PSD

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a postat un prim mesaj, duminica, pe Facebook, dupa ce a fost aproape de lesin intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul partidului, ajungand astfel la.

Marcel Ciolacu, pe FacebooK: Totul este in regula. Ma intorc la treaba!

La cateva ore dupa ce i s-a facut rau in timpul unei conferinte de presa la sediul partidului, prese.

Rares Bogdan, mesaj pentru Marcel Ciolacu dupa ce acesta a lesinat

Invitatul lui Adrian Ursu, prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan, a tinut sa ii transmita lui Marcel Ciolacu multa sanatate, dupa evenimentul de astazi in care acesta a lesinat in timpul unei conferinte de presa.

Primul mesaj al lui Marcel Ciolacu dupa iesirea din spital

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a postat cu numai cateva minute in urma un mesaj pe o retea sociala, pentru toti cei preocupati de starea lui de sanatate.

UPDATE Lui Marcel Ciolacu i s-a facut rau in conferinta de presa PSD: A avut o stare de lesin, primele analize au iesit bine

Liderului PSD, Marcel Ciolacu, i s-a facut rau in timpul conferintei de presa in care prezenta programul partidului pentru iesirea din criza. Ciolacu a refuzat ambulanta si a plecat la spital cu masina de serviciu. Primul set de analize medicale au iesit insa bine si starea de sanatate a acestuia este una buna in acest moment, a transmis purtatorul de cuvant al partidului, Lucian Romascanu. in cursul dupa-amiezii, Ciolacu a fost externat din Spitalul Militar unde a facut analizele. Liderii PSD, noi detalii despre starea lui Ciolacu: Nu a existat decat o cadere de calciu, va fi externat in scurt timp. in cuvintele noastre, este sanatosMarcel Ciolacu este testat pentru Covid, la Spitalul Militar CentralTestul este negativ.

Marcel Ciolacu, mesaj de Ziua Europei: PSD a sustinut mereu parcursul european al Romaniei

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD a transmis un mesaj de Ziua Europei, prin intermediul unei postari video pe Facebook.

A uitat atacul la statul de drept. Marcel Ciolacu, de Ziua Europei: PSD a sustinut mereu parcursul european al Romaniei

Presedintele interimar al PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a tinut sa dea un mesaj de Ziua Europei si arata ca PSD a sustinut si va sustine in continuare parcursul european al Romaniei. in epoca Dragnea, socialistii europeni au inghetat relatiile cu PSD, in timp ce liderii de la Bruxelles au condamnat vehement atacul Guvernului Dancila la adresa statului de drept.

Marcel Ciolacu a fost externat. Medicii de la Spitalul Militar spun ca a avut o cadere de calciu Mesajul liderului PSD

Marcel Ciolacu a fost externat din Spitalul Militar unde a fost pentru investigatii dupa ce i s-a facut rau in timpul conferintei de presa de la sediul PSD. Medicii au anuntat ca acesta a avut o cadere de calciu. De asemenea, i-au facut un test rapid pentru coronavirus, rezultatul fiind negativ. Lui Marcel Ciolacu i s-a facut rau in conferinta de presa PSD: A avut o stare de lesin, primele analize au iesit bine.

UPDATE Marcel Ciolacu a ajuns la Spitalul Militar, unde i se fac investigatii medicale, dupa ce aproape ca a lesinat in timpul conferintei de la sediul PSD

UPDATE, 9 mai, ora 13. 30 Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a fost dus la Spitalul Militar Carol Davila din Capitala, pentru investigatii medicale. Marcel Ciolacu, presedintele interimar.

MARCEL CIOLACU: Guvernul trebuie sa ia de indata masuri ca instantele sa nu fie blocate cu sute de mii de procese

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca Executivul trebuie sa ia de indata masuri ca instantele sa nu fie blocate cu sute de mii de procese, dupa ce Curtea Constitutionala a admis sesizarea Avocatului Poporului asupra Ordonantei de Urgenta a Guvernului prin care se reglementeaza cuantumul amenzilor pe perioada starii de urgenta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )