Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Fifor, atac dur la adresa lui Iohannis: De la Cotroceni ne serveste doar declaratii robotizate

Antena3 Antena3,
Mihai Fifor, atac dur la adresa lui Iohannis: De la Cotroceni ne serveste doar declaratii robotizate

Mihai Fifor vine cu critici dure la adresa lui Klaus Iohannis pentru faptul ca nu vrea sa participe la o dezbatere electorala barbateasca, fata in fata, pe argumente si pe fapte. L-ati auzit pe. continuă pe Antena3

Dancila, atac la adresa lui Iohannis: Astazi, este o zi neagra pentru democratie!

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, luni, dupa investirea in Parlament a Guvernului Orban.

Alexandru Cumpanasu, atac dur catre Dancila in cazul Caracal: Ai avut toate institutiile si parghiile pentru a afla adevarul, in schimb ai acoperit tot

Continua seria atacurilor lansate de candidatii la alegerile prezidentiale la adresa adversarilor aflati in cursa pentru Palatul Cotroceni. Alexandru Cumpanasu ii reproseaza Vioricai Dancila ca a avut la dispozitie toate parghiile sa afle adevarul in cazul Caracal, dar ar fi acoperit totul. Alexandru Cumpanasu o ataca pe Viorica Dancila inainte de alegerile prezidentiale Lansat in .

Mihai Fifor, anunt despre salariul minim: Ludovic Orban ameninta ca va anula cresterea pregatita de PSD

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, atrage atentia asupra programului de guvernare al celor de la PNL. Mihai Fifor sustine ca cei platiti cu salariul minim pe economie nu vor mai avea parte de majorarile.

Mihai Fifor: De astazi incepe oficial austeritatea. Guvernul Orban poarta in frunte stigma tradarii

Secretarul general al PSD Mihai Fifor a atacat luni investire Guvernului Orban, despre care spune ca este nasut din ura si tradare. Acesta mai adauga ca noul Cabinet va esua in toate lucrurile care ne-au acuzat pe noi: nu vor face autostrazi, nu vor construi spitale, a mai afirmat Fifor.

Viorica Dancila, atac dur la adresa lui Mihai Tudose: Cat timp sunt eu in PSD, el nu va reveni

Liderul PSD, Viorica Dancila, a precizat ferm caMihai Tudose, fost premier din partea PSD, transferat la PRO Romania, nu poate reveni in PSD, subliniind ca nu poate primi in partid oameni care au votat.

USR, atac dur la adresa liberalilor: Propunerea Adinei Valean, prima incalcare a acordului dintre USR si PNL

Adina Valean a fost numita si acceptata comisar european fara consultarea Parlamentului Romaniei, a scris vicepresedintele USR, deputatul Iulian Bulai, pe pagina lui de socializare. Bulai a adaugat ca.

Viorica Dancila, la Sinteza zilei. Ce intrebare i-ar adresa lui Iohannis intr-o confruntare directa

Candidatul PSD la presedintie, Viorica Dancila,a dezvaluit, joi, la Sinteza zilei, ce intrebari le-ar adresa intr-o confruntare directa celorlalti candidati importanti la presedintia Romaniei. Ramona.

Ramona Ioana Bruynseels, la Sinteza zilei: Ce intrebare i-ar adresa lui Iohannis intr-o confruntare directa

Ramona-Ioana Bruynseels, candidatul Partidului Puterii Umaniste, a dezvaluit, joi, la Sinteza zilei, ce intrebari le-ar adresa intr-o confruntare directa celorlalti candidati importanti la presedintia.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )