Libnet.ro
UNICEF

08:01

Viorica Dancila, atac dur la adresa lui Mihai Tudose: Cat timp sunt eu in PSD, el nu va reveni

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, atac dur la adresa lui Mihai Tudose: Cat timp sunt eu in PSD, el nu va reveni

Liderul PSD, Viorica Dancila, a precizat ferm caMihai Tudose, fost premier din partea PSD, transferat la PRO Romania, nu poate reveni in PSD, subliniind ca nu poate primi in partid oameni care au votat. continuă pe Antena3

Dancila, atac la adresa lui Iohannis: Astazi, este o zi neagra pentru democratie!

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, luni, dupa investirea in Parlament a Guvernului Orban.

Viorica Dancila: Klaus Iohannis fuge de o confruntare directa cu mine. Mai aveti 20 de zile la Cotroceni! (VIDEO)

Fostul premier Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, a lansat un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce guvernul Orban a primit votul de investitura in.

Viorica Dancila, noi critici la adresa lui Klaus Iohannis: Este o forma de presiune

Sefa PSD Viorica Dancila l-a criticat, marti, pe presedintele Klaus Iohannis pentru ca a participat la ceremoniile de preluarea a mandatelor noilor ministri de la Justitie si Interne. Prezidentiabila.

Ponta, prima reactie dupa ce Mihai Tudose i-a cerut demisia: ii urez succes!

Fostul premier si liderul Pro Romania Victor Ponta a avut o reactie ironica la adresa lui Mihai Tudose, dupa ce acesta i-a cerut demisia din fruntea partidului. ii urez succes dlui Tudose la PNL. Noi ne.

Alexandru Cumpanasu, atac dur catre Dancila in cazul Caracal: Ai avut toate institutiile si parghiile pentru a afla adevarul, in schimb ai acoperit tot

Continua seria atacurilor lansate de candidatii la alegerile prezidentiale la adresa adversarilor aflati in cursa pentru Palatul Cotroceni. Alexandru Cumpanasu ii reproseaza Vioricai Dancila ca a avut la dispozitie toate parghiile sa afle adevarul in cazul Caracal, dar ar fi acoperit totul. Alexandru Cumpanasu o ataca pe Viorica Dancila inainte de alegerile prezidentiale Lansat in .

Cum arbitreaza PSD conflictul din Pro Romania. Viorica Dancila: Cat timp sunt eu la sefia partidului, el NU va fi primit inapoi

Viorica Dancila, presedintele PSD si candidatul formatiunii la alegerile prezidentiale, a afirmat, miercuri, ca Mihai Tudose nu va fi primit inapoi in partid sub conducerea sa, in conditiile in care Victor Po.

Viorica Dancila, la final de mandat. Declaratii de ultima ora, dupa ce a fost investit Guvernul Orban

Viorica Dancila a ajuns la final de mandat. Aceasta a facut primele declaratii, dupa ce a fost investit Guvernul Orban. Dancila a profitat de prilej si le-a transmis romanilor un mesaj important. Viorica Dancila, la final de mandat. Romania are un nou Guvern Saptamana a inceput cu mari emotii pentru Ludovic Orban! in urma sedintei .

Viorica Dancila, o alta gafa. S-a facut din nou de ras. Ce a putut sa spuna de data asta

Premierul demis al Romaniei a facut o gafa de proportii, cand se afla, cu doar o zi in urma, in Vrancea. Asta deoarece Viorica Dancila a inceput sa spuna lucruri cu adevarat ireale, fiind in plina campanie electorala pentru prezidentiale, precum contracandidatii sai din alte partide politice. Viorica Dancila, o alta gafa. Ce a putut .

Motivul nebanuit pentru care Viorica Dancila nu a avut copii: S-a dus o lupta in mine, mi-a fost teama

Viorica Dancila a facut declaratii neasteptate, despre viata personala. Candidatul la prezidentiale a facut dezvaluiri legate de motivul pentru care nu a devenit vreodata mama si nu a ramas insarcinata. Desi are un fiu, pe Victor, acesta a fost adoptat de catre fostul premier si sotul ei, Viorica Dancila oferind si cateva detalii nestiute, duminica .

Viorica Dancila, despre demisia de la sefia PSD. in ce conditii va renunta la aceasta functie

Premierul demis a oferit detalii despre momentul in care va parasi partidul si, respectiv, colegii social democrati. inscrisa pentru cursa de la Cotroceni, Viorica Dancila are planuri mari de viitor, desi gurile rele spun ca va soma, odata cu incheierea prezidentialelor, de pe 10 noiembrie 2019. Aleasa formatiunii social-democrate a facut cateva afirmatii, miercuri, in .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )