Libnet.ro
UNICEF

13:30

Viorica Dancila, la Sinteza zilei. Ce intrebare i-ar adresa lui Iohannis intr-o confruntare directa

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, la Sinteza zilei. Ce intrebare i-ar adresa lui Iohannis intr-o confruntare directa

Candidatul PSD la presedintie, Viorica Dancila,a dezvaluit, joi, la Sinteza zilei, ce intrebari le-ar adresa intr-o confruntare directa celorlalti candidati importanti la presedintia Romaniei. Ramona. continuă pe Antena3

Mircea Diaconu, la Sinteza zilei. Ce intrebare i-ar adresa lui Klaus Iohannis intr-o confruntare directa

Mircea Diaconu a fost intrebat, joi seara, de Mihai Gadea, la Sinteza zilei, ce intrebare i-ar adresa presedintelui si candidatului la prezidentiale Klaus Iohannis daca ar fi fata in fata intr-o.

Ramona Ioana Bruynseels, la Sinteza zilei: Ce intrebare i-ar adresa lui Iohannis intr-o confruntare directa

Ramona-Ioana Bruynseels, candidatul Partidului Puterii Umaniste, a dezvaluit, joi, la Sinteza zilei, ce intrebari le-ar adresa intr-o confruntare directa celorlalti candidati importanti la presedintia.

Sinteza zilei. Confruntarea momentului. Premierul Ludovic Orban vs. fostul premier Viorica Dancila

Editie incendiara Sinteza zilei. Scandal urias! Ce se intampla cu banii romanilor? Noul prim-ministru anunta ca a gasit o gaura de 11 miliarde la buget. E reala? E o scuza? Este visteria.

Sinteza zilei. Confruntarea momentului. Premierul Ludovic Orban vs. Viorica Dancila

Editie incendiara Sinteza zilei. Scandal urias! Ce se intampla cu banii romanilor? Noul prim-ministru anunta ca a gasit o gaura de 11 miliarde la buget. E reala? E o scuza? Este visteria.

Viorica Dancila, atac dur la adresa lui Mihai Tudose: Cat timp sunt eu in PSD, el nu va reveni

Liderul PSD, Viorica Dancila, a precizat ferm caMihai Tudose, fost premier din partea PSD, transferat la PRO Romania, nu poate reveni in PSD, subliniind ca nu poate primi in partid oameni care au votat.

Viorica Dancila, noi critici la adresa lui Klaus Iohannis: Este o forma de presiune

Sefa PSD Viorica Dancila l-a criticat, marti, pe presedintele Klaus Iohannis pentru ca a participat la ceremoniile de preluarea a mandatelor noilor ministri de la Justitie si Interne. Prezidentiabila.

Viorica Dancila face inventarul taierilor anuntate de Guvernul Orban: Se confirma toate avertismentele PSD!

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a lansat, joi seara, o serie de atacuri la adresa presedintelui Klaus Iohannis si a Guvernului Orban. inca din primele trei zile ale acestei guvernari vedem cum se.

Viorica Dancila: Klaus Iohannis fuge de o confruntare directa cu mine. Mai aveti 20 de zile la Cotroceni! (VIDEO)

Fostul premier Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, a lansat un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce guvernul Orban a primit votul de investitura in.

Viorica Dancila, la final de mandat. Declaratii de ultima ora, dupa ce a fost investit Guvernul Orban

Viorica Dancila a ajuns la final de mandat. Aceasta a facut primele declaratii, dupa ce a fost investit Guvernul Orban. Dancila a profitat de prilej si le-a transmis romanilor un mesaj important. Viorica Dancila, la final de mandat. Romania are un nou Guvern Saptamana a inceput cu mari emotii pentru Ludovic Orban! in urma sedintei .

VIORICA DANCILA: Vedem cum se confirma, toate avertismentele PSD - taieri de salarii, scumpirea medicamentelor, concedieri in masa si noi taxe

Presedintele PSD, Viorica Dancila, sustine ca, inca din primele trei zile la Palatul Victoria, Guvernul Orban, echipa de majorete a lui Klaus Iohannis, a inceput cu taieri de salarii, scumpirea medicamentelor, concedieri in masa si noi taxe, confirmand ceea ce PSD a anuntat de mult. Partidul Social Democrat va fi cea mai dura, cea mai agresiva si cea mai buna opozitie pe care au vazut-o vreodata acesti amatori, a transmis Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )