Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mihai Fifor spune adevarul despre Iohannis: A incasat-o de la Ponta si a capatat o fobie fata de PSD

Antena3 Antena3,
Mihai Fifor spune adevarul despre Iohannis: A incasat-o de la Ponta si a capatat o fobie fata de PSD

Mihai Fifor il acuza pe Klaus Iohannis de lasitate pentru ca refuza o dezbatere cu Viorica Dancila. Dupa ce a incasat-o de la Ponta, Iohannis n-a mai intrat niciodata in ring cu cineva de la PSD. continuă pe Antena3

MIHAI FIFOR: Iohannis nu vine la dezbatere pentru ca stie ca nu are cum sa castige

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, sustine ca presedintele Klaus Iohannis se teme de PSD, de aceea il ataca constant si refuza sa participe la dezbatere cu Viorica Dancila.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mihai Fifor, secretarul general al PSD: Am votat pentru o tara in care fiecare roman sa se regaseasca si in care fiecare roman sa simta ca are un viitor

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat ca a votat cu gandul la o tara prospera, demna si respectata oriunde in aceasta lume. Am.

Andra, mama pentru a treia oara? Imaginea care a dat-o de gol. Ce spune artista despre sarcina

Andra este mama a doi copii si acum se zvoneste ca pe drum ar fi si al treilea. O imagine ar fi dat-o de gol. Care este adevarul? Ce spune artista despre sarcina? Andra este mama pentru a treia oara? Andra este una dintre cele mai indragite cantarete din Romania, dat fiind ca a stat .

Basescu: Eu m-as duce la zece dezbateri cu doamna Dancila Despre Iohannis: 37% nu e cel mai confortabil scor pe care sa-l obtii

Eu m-as duce la zece dezbateri cu doamna Dancila, a declarat, luni, fostul presedinte Traian Basescu, in conditiile in care PSD a anuntat deja ca ar vrea o confruntare intre fostul premier si Klaus Iohannis.

Demi Moore a implinit 57 de ani. Cum arata acum! Fiicele spun tot adevarul despre ruptura dintre ele: Nu am vorbit 3 ani cu mama!

Demi a implinit azi 57 de ani, o varsta la care si-a facut cadou libertatea. Libertatea de a povesti totul despre viata sa. Chiar cu riscul de a rani anumiti oameni. in autobiografia sa recent lansata, Inside.

DIETA. Adevarul despre alergii si intolerante, dezvaluit de medicul Mihaela Bilic

Medicul Mihaela Bilic vorbeste, intr-o lunga postare, despre alergiile siintolerantele care sperie romanii. DIETAAlergiile si intolerantele, noua sperietoare din viata.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )