Libnet.ro
UNICEF

11:15

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mihai Fifor, secretarul general al PSD: Am votat pentru o tara in care fiecare roman sa se regaseasca si in care fiecare roman sa simta ca are un viitor

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mihai Fifor, secretarul general al PSD: Am votat pentru o tara in care fiecare roman sa se regaseasca si in care fiecare roman sa simta ca are un viitor

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat ca a votat cu gandul la o tara prospera, demna si respectata oriunde in aceasta lume. Am. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mihai Gadea si Adrian Ursu, date de ultima ora: Surprizele sunt foarte mari

Mihai Gadea si Adrian Ursu au prezentat cele mai noi date pentru candidatii la alegerile din noiembrie. Am fost sa luam direct de la.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mihai Gadea, aparitie surprinzatoare intr-un live din redactia Antena 3

Mihai Gadea invita romanii sa urmareasca primele rezultate cu privire la alegerile prezidentiale, la Antena 3. Gadea a aparut surprinzator intr-un live postat pe pagina.

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Avem rezultatele de la PSD. SURPRIZA URIASA cu un mare favorit la finala

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Viorica Dancila continua sa aiba sanse mari la turul doi al alegerilor prezidentiale, arata datele estimarilor PSD la ora. Potrivit datelor de pe teren, Klaus Iohannis.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Surpriza TOTALA in estimarile PSD la ora 14.00

Surprize chiar si pentru unii pesedisti in estimarile social-democratilor de la ora 14. 00, acolo unde Viorica Dancila continua sa aiba procente mari. Candidata PSD este pe.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Surpriza colosala in numaratoarea paralela a PSD

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Vesti proaste pentru mai multi candidati conform estimarilor PSD la iesirea de la urne. Potrivit primelor date obtinute de social-democrati, presedintele Klaus Iohannis.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Europarlamentarul Rovana Plumb:Am votat cu inima, pentru viitorul fiecaruia dintre noi

Europarlamentarul Rovana Plumb, presedintele PSD Dambovita, a declarat, duminica, la Targoviste, ca a votat cu inima, pentru viitorul fiecaruia dintre noi.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Rares Bogdan a votat la Roma: Am venit din respect pentru cei care l-au adus pe presedintele nostru in fruntea statului

Europarlamentarul Rares Bogdan a votat la Roma, la sectia amenajata la Accademia diRomania. Alaturi de el, au venit la vot secretarul general al PNL Robert Sighiartau.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Fostul premier Mihai Tudose, despre cum a votat: Mi l-am imaginat si in fruntea CSAT-ului si in relatiile externe si in relatiile cu romanii

Parlamentarul european Mihai Tudose Pro Romania) a declarat duminica, dupa iesirea de la o sectie de votare din orasul brailean Ianca, unde a votat pe liste suplimentare, ca.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Carmen Avram, europarlamentar PSD: Iesiti la vot, raul nu dispare de la sine!

Carmen Avram, europarlamentar PSD, a votat in Belgia. Am votat ieri, in Belgia, intr-o sectie de votare care a fost mai mult goala in.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Acuzatii grave in ziua votului: Un primar PSD s-a ales cu plangere la politie

Primarul PSD din orasul vrancean Marasesti, Valerica Chitic, s-a ales cu plangere la Politie pentru ca nu respecta legislatia electorala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2214 seconds )