Libnet.ro
UNICEF

19:30

Premierul Dancila: Voi introduce pedeapsa cu inchisoarea pe viata pentru violatori si criminali. Trebuie sa ducem un adevarat razboi (VIDEO)

B1 B1,
Premierul Dancila: Voi introduce pedeapsa cu inchisoarea pe viata pentru violatori si criminali. Trebuie sa ducem un adevarat razboi (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, joi, la finalul sedintei de Guvern, ca va da o Ordonanta de Urgenta pentru introducerea pedepsei cu inchisoarea pe viata, in cazul violatorilor si. continuă pe B1

Viorica Dancila anunta OUG: inchisoare pe viata pentru criminali, violatori si pedofili

Premierul Viorica Dancila a anuntat, joi, ca va da o ordonanta de urgenta pentru inasprirea pedepselor aplicate criminalilor, violatorilor si pedofililor, prin care va introduce inclusiv pedeapsa inchisorii.

Anunt de ultima ora! Viorica Dancila: Voi da OUG pentru instituirea pedepsei cu inchisoarea pe viata

Anunt important facut de premierul Romaniei! Viorica Dancila a declarat, joi 8 august, ca intentioneaza sa dea mai multe ordonante de urgenta, inclusiv una pentru instituirea pedepsei cu inchisoarea pe viata, respectiv inasprirea pedepselor pentru aceste fapte. Ce isi propune Viorica Dancila Premierul Romaniei Viorica Dancila a anuntat, prin intermediul unei postari pe .

Dancila anunta ordonanta de urgenta care sa prevada inchisoare pe viata pentru criminali, violatori si pedofili

Guvernul va da o ordonanta de urgenta care sa prevada inchisoare pe viata pentru criminali, violatori si pedofili, a anuntat joi seara premierul Viorica Dancila.

Anul scolar ar putea incepe pe 9 septembrie, desi premierul Dancila ceruse o amanare. Ministrul interimar al Educatiei are ultimul cuvant

Comisia de Dialog Social din Ministerul Educatiei a propus, luni, ca anul scolar sa inceapa in 9 septembrie, desi premierul Dancila ceruse ca debutul noului an scolar sa fie amanat cu o saptamana. Daniel.

Viorica Dancila anunta OUG: inchisoare pe viata pentru criminali, violatori si pedofili; Am zero toleranta pentru lipsa de umanitate

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi seara ca Guvernul va da o ordonanta de urgenta care sa prevada inchisoarea pe viata pentru criminali, violatori si pedofili. Am zero toleranta pentru lipsa de umanitate, a subliniat Dancila.

Dancila: inchisoare pe viata pentru criminali, violatori si pedofili

Premierul Viorica Dancila a anuntat, joi, ca va da o ordonanta de urgenta pentru inasprirea pedepsel.

Fifor anunta ca a discutat remilitarizarea ministerului de Interne cu premierul Dancila: Este o solutie de luat in calcul

Ministrul Afacerilor de Interne, Mihai Fifor, a declarat, joi seara, la Antena 3, ca a discutat saptamana aceasta cu premierul Viorica Dancila remilitarizarea ministerului de Interne, subliniind ca este o decizie grea, dar daca se va lua este necesara o dezbatere cu sindicatele.

Premierul Dancila, in sedinta de Guvern de joi: Ministrul Justitiei sa vina urgent cu propuneri de modificare a legislatiei penale privind infractiunile grave si foarte grave

Premierul Viorica Dancila i-a solicitat Anei Birchall, ministrul Justitiei, in sedinta de Guvern de joi, sa finalizeze urgent analiza privind legislatia penala in cazul infractiunilor grave si foarte gr.

Aproape 48.000 de persoane au semnat o petitie pentru adoptarea Legii Alexandra - detentie pe viata pentru criminalii feroce care ucid minori sau femei insarcinate

Aproape 48. 000 de persoane au semnat o petitie pentru adoptarea Legii Alexandra propusa de PNL, care prevede introducerea detentiei pe viata pentru criminalii feroce care ucid minori sau femei insarcinate. Liberalii cer convocarea de urgenta a Parlamentului pentru adoptarea actului normativ si a unor modificari legislative pentru ca tragedii precum cea de la Caracal sa poata fi prevenite.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )