Libnet.ro
UNICEF

21:15

Virgil Popescu, despre criza caldurii din Bucuresti: Nu e treaba Guvernului sa schimbe conductele. Daca spune primarul ca nu are bani de reabilitare, sa se uite pe cheltuielile pe care le-a facut (VIDEO)

B1 B1,
Virgil Popescu, despre criza caldurii din Bucuresti: Nu e treaba Guvernului sa schimbe conductele. Daca spune primarul ca nu are bani de reabilitare, sa se uite pe cheltuielile pe care le-a facut (VIDEO)

Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, a declarat, pentru B1 TV, ca Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, ar fi trebuit sa se gandeasca la cum imparte banii Bucurestiului,. continuă pe B1

Fluidizarea traficului din Bucuresti, un esec pentru Gabriela Firea. Ce a decis noul Ministru de Interne

Bucurestiul, capitala europeana, este una din cele mai aglomerate capitale este europene, iar edilul capialei, Gabriela Firea se pare ca este depasita de situatie. Conform unei statistici din octombrie 207, in Bucuresti erau inregistrate 1,253 milioane de masini, dintre acestea putin peste un milion sunt autoturisme. Majoritatea vehiculelor se incadrau, la finele anului trecut, in .

Cel mai nou parc din Bucuresti a fost inaugurat

Cel mai nou parc din Bucuresti, construit pe Bulevardul Timisoara nr. 10 din Sectorul 6, si-a deschis portile. Parcul nou din Bulevardul Timisoara nr. 10 este unic in tara, avand in vedere faptul ca,.

Cristina s-a mutat recent intr-un complex de lux din Bucuresti. Cand i-a venit prima factura de la locul de la parcare a crezut ca lesina: Cum sa treci asa ceva pe nota de plata?

O tanara din Bucuresti care s-a mutat recent intr-un complex imobiliar de la marginea orasului a avut parte de surpriza anului atunci cand a primit prima factura pentru locul de parcare din subteranul.

Parintele ARSENIE BOCA a prezis CUTREMURUL MAJOR din Bucuresti! Acestea sunt SEMNELE care prevestesc APOCALIPSA

Parintele Arsenie Boca a facut mai multe profetii! Parintele a vorbit despre cutremurele ce aveau sa loveasca Romania. Doua dintre ele au avut loc deja, dar al treilea cutremur major nu a avut loc.

Aerul din Bucuresti, irespirabil: la cat a ajuns nivelul de poluare din Capitala

Bucurestiul e, cu siguranta, unul dintre cele mai aglomerate orase din Romania. Iar gradul de poluare e unul pe masura, in ciuda masurilor anuntate de Primaria Capitalei. Bucurestiul a.

Consumul de peste pe piata HoReCa din Bucuresti a crescut cu circa 10% in primele zece luni din 2019

Consumul de peste din restaurantele bucurestene a crescut cu aproape 10%, in cele trei trimestre din 2019, comparativ cu aceeasi perioada din 2018, potrivit reprezentantilor BistroMar. Pe fondul acestei majorari de ansamblu, vanzarile inregistrate de restaurant au fost mai mari cu 30% pe perioada verii, fata de intervalul similar din 2018. Cresterea include atat vanzarile de produse gatite si servite in incinta restaurantului sau in regim take away la pachet), cat si cele de produs crud, din pescaria care face parte din BistroMar. in prezent, nisa restaurantelor din capitala care servesc in principal peste si fructe de mare este foarte mica, avand o pondere de doar 1 - 2%, din total, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Termoenergetica este, de la 1 decembrie, noul operator termic din Bucuresti

Primaria Bucuresti anunta ca Termoenergetica este, de la 1 decembrie, noul operator de termie din Ca.

Coreea de Nord avertizeaza ONU sa nu discute despre drepturile omului din tara

Coreea de Nord a avertizat miercuri Consiliul de Securitate al ONU ca orice discutie a organizatiei despre situatia drepturilor omului din tara ar fi o provocare grava, iar Phenianul ar reactiona cu tarie, relateaza Reuters.

Orban, despre veniturile mici din ultimul an: Sunt un om foarte modest. Nu am aplecare spre a trai pe picior mare

Ludovic Orban a confirmat faptul ca in ultimul an a trait cu un venit de 3. 000 de lei pe luna, declarand ca nu s-a imbogatit din veniturile obtinute din functii publice. Premierul a precizat ca este un om foarte modest care nu are aplecare spre a trai pe picior mare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )