Libnet.ro
UNICEF

11:17

EXCLUSIV Pentru cine a negociat Viorica Dancila postul de comisar european. Rovana Plumb a ramas pe dinafara

Adevărul Adevărul,
EXCLUSIV Pentru cine a negociat Viorica Dancila postul de comisar european. Rovana Plumb a ramas pe dinafara

In discutiile purtate cu liderii europeni, premierul a negociat pentru Romania functia de comisar european pentru Transporturi. Favorit pentru nominalizare ar fi Eugen Teodorovici, ministrul de Finante, sustin surse politice pentru Adevarul. Alte portofolii europene luate in calcul de Guvern sunt Politica Regionala si Agenda Digitala, cu doua nume-surpriza: Mircea Geoana si Victor Negrescu. continuă pe Adevărul

Cine ar putea fi noul sef al PSD, dupa plecarea lui Liviu Dragnea. Viorica Dancila ar pierde conducerea

Multi se intreaba cin ar putea fi noul sef al PSD, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea si in contextul in care Viorica Dancila intentioneaza sa faca un pas in spate de la conducerea partidului. S-ar putea ca propunerile pentru posturile de conducere sa fie surprinzatoare. Cine ar putea fi noul sef al PSD Cu siguranta, [] .

Cine este Darius Valcov. Consilierul premierului Viorica Dancila a demisionat

Darius Valcov a demisionat! Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a ramas fara consilier. Valcov era considerat apropiat al lui Liviu Dragnea. Acesta si-a dat demisia exact dupa demiterea Ancai Alexandrescu, un alt om important al fostului lider al Partidului Social Democrat. Stire in curs de actualizare .

VIORICA DANCILA: Presedintele trebuie sa fie un exemplu in respectarea Constitutiei

ACTUALIZARE Data la care se va desfasura congresul PSD va fi stabilita vineri, prin vot, in sedinta Comitetului Executiv National al partidului, a declarat, astazi, presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila. ---- * ACTUALIZARE Dancila, dupa consultari: Am propus formarea unui grup de lucru pentru a pune cat mai repede in aplicare referendumul ----- Premierul Viorica Dancila i-a transmis, astazi, presedintelui Klaus Iohannis ca este important sa respecte Constitutia si sa se adreseze tuturor cetatenilor, iar consultarile nu inseamna incercarea de a forma o majoritate pentru a da la o parte Guvernul Romaniei.

VIORICA DANCILA: Securitatea cibernetica - prioritate pentru functionarea oricarui sistem guvernamental

Securitatea cibernetica este o prioritate pentru buna functionare a oricarui sistem guvernamental si nu numai, iar intr-o lume tehnologizata, in care atacurile cibernetice sunt intr-o continua schimbare si evolutie, este nevoie de o protectie sporita a datelor, a declarat, astazi, premierul Viorica Dancila.

VIORICA DANCILA: Guvernul cinsteste memoria eroilor nostri

Premierul Viorica Dancila a transmis un mesaj de Ziua Eroilor, precizand ca si-ar dori ca fiecare sa isi indrepte gandurile catre cei care si-au dat viata pentru ca natiunea romana sa ramana puternica si demna, afirmand ca Guvernul cinsteste memoria eroilor romani.

VIORICA DANCILA: Va fi modificata legislatia privind alegerea presedintelui Consiliului Judetean

Premierul Viorica Dancila a anuntat, astazi, in debutul sedintei de Guvern, ca va fi modificata legislatia pentru ca presedintele Consiliului Judetean sa fie ales din nou prin vot direct de catre cetateni.

Viorica Dancila si-a deschis cont de Facebook si a inceput prima postare cu un citat din Churchill

Premierul Viorica Dancila si-a lansat, joi seara, o pagina de Facebook, pentru a readuce agenda publica pe traseul normalitatii. Sefa Executivului sia inceput prima postare cu un citat al fostului premier britanic Winston Churchill.

Viorica Dancila: Luni voi face publice analizele facute de MAE si MAI pe votul din diaspora. Vom discuta si despre ministri. O sa-l sun pe Iohannis

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca luni va publica analizele facute de MAE si MAI despre haosul la votul din diaspora, apoi va decide daca se impune remanierea ministrilor Teodor Melescanu si Carmen Dan. Viorica Dancila va discuta azi cu presedintele Klaus Iohannis despre cele trei propuneri de ministri trimise deja la Cotroceni.

Viorica Dancila si-a mai luat un consilier onorific. Anton Pisaroglu a lucrat pentru controversatul afacerist Frank Timis si pentru milionarul Dragos Dobrescu din grupul de la Monaco

Premierul Viorica Dancila si-a mai luat un consilier onorific. Anton Pisaroglu va ficonsilier onorific al prim-ministrului pentru relatii internationale, potrivit unei decizii publicate miercuri in.

Surse: Discutii Klaus Iohannis si Viorica Dancila despre ministri, dupa consultarile de la Cotroceni

Premierul Viorica Dancila si presedintele Klaus Iohannisau vorbit in cursul zilei de miercuri despre fiecare propunere de ministru in parte, au declarat surse pentru Antena 3. Nu s-a discutat insa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )