Libnet.ro
UNICEF

07:45

Adriana Saftoiu: Ludovic, puterea e intotdeauna cel mai bun test pentru caracter. Inclusiv pentru cei care acum iti recita partitura

Adevărul Adevărul,
Adriana Saftoiu: Ludovic, puterea e intotdeauna cel mai bun test pentru caracter. Inclusiv pentru cei care acum iti recita partitura

Deputatul PNL Adriana Saftoiu critica excluderea unor membri din partid si ii transmite lui Ludovic Orban ca puterea e intotdeauna cel mai bun test pentru caracter, inclusiv pentru cei care acum ii recita partitura acestuia. continuă pe Adevărul

Saftoiu ii scrie lui Orban: Ludovic, puterea e intotdeauna cel mai bun test pentru caracter

Deputata PNL Adriana Saftoiu i-a scris un mesaj pe Facebook presedintelui PNL Ludovic Orban, dupa ce.

Adriana Saftoiu, mesaj dur pentru Ludovic Orban dupa excluderea lui Daniel Zamfir din PNL: Ludovic, puterea e intotdeauna cel mai bun test pentru caracter!

PNL e in fierbare dupa excluderea senatorului Daniel Zamfir din partid. Dupa ce Alina Gorghiu a criticat decizia conducerii liberale, un alt nume sonor face acelasi lucru. Este vorba despre Adriana Saftoiu.

Gala premiilor Gopo 2018 - Vlad Ivanov, desemnat cel mai bun actor ntr-un rol principal; Diana Cavaliotti, cea mai buna actrita; Daniel Sandu, cel mai bun regizor

Vlad Ivanov, protagonistul filmului Un pas in urma serafimilor, regizat de Daniel Sandu, a fost desemnat castigator al categoriei cel mai bun actor intr-un rol principal a premiilor Gopo, care sunt decernate marti, la Teatrul National din Bucuresti. Diana Cavaliotti a fost desemnata cea mai buna actrita, iar Daniel Sandu cel mai bun regizor.

Cel mai bun angajator. Ce avantaje ofera compania ca sa creasca atasamentul angajatilor

Echitatea salariala, pachetul de beneficii extins asupra angajatului, dar si a familiei acestuia, recunoasterea meritelor, altfel decat prin salariu, accesul la noi oportunitati in cariera se numara printre cele mai importante criterii mentionate de angajati atunci cand vine vorba de fidelizarea fata de angajator, arata un studiu Aon. Potrivit acestuia, Adobe Romania este in continuare considerat cel mai bun angajator.

Land Rover ameninta cu cel mai bun off-roader de pana acum: Noul Defender va eclipsa Mercedes-ul G-Class!

Un director de proiectare din cadrul Land Rover Studio a spus despre noul Defender ca va fi mult mai bun decat legendarul Mercedes G-Class. Off-roaderul britanicilor va debuta anul acesta si nu va fi anuntat de niciun concept, de frica sa nu il copieze chinezii.

Care e cel mai bun combustibil iarna, de la benzina la electricitate

Cand vine vorba despre combustibil, oferta pe piata este destul de mare si tocmai de aceea soferii nu stiu intotdeauna ce sa aleaga. Exista conducatori auto care sunt de parere ca benzina este mai buna daca va alege o companie mai cunoscuta. in randul conducatorilor auto exista un zvon potrivit caruia carburantul din Romania ar [].

Cel mai bun remediu pentru anemie

Primavara iti pune la dispozitie o serie de plante extrem de bogate in vitamine si minerale, esentiale unui organism puternic, mai ales daca te confrunti cu anemie.

VIDEO Saptamana Mare, intampinata de cel mai bun cor barbatesc din lume. Concert cu muzica sacra oferit de Corala Armonia a Arhiepiscopia Tomisului

Concertul prepascal invremeaaceea va fi oferit de Arhiepiscopia Tomisului, a carei Corala barbateasca ortodoxa Armonia are in palmares titlul de cel mai bun cor barbatesc din lume.

Premiile Gopo 2018. Un pas in urma serafimilor, marele castigator. Vlad Ivanov, cel mai bun rol masculin principal, Diana Cavaliotti, cea mai buna actrita in rol principal

Un pas in urma serafimilor, debutul in lungmetraj al regizorului Daniel Sandu, a fost marele castigator al galei premiilor Gopo, ce a avut loc marti seara, la Teatrul National Bucuresti TNB), productia.

STIHL Romania inregistreaza cel mai bun an al companiei

Pe fondul extinderii retelei de dealeri si a proceselor calitative implementate in ultimii ani, afac.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )