Libnet.ro
UNICEF

07:30

Traian Basescu da de pamant cu Liviu Dragnea: Nu-si da seama ca este un PSIHOPAT care omoara o tara pentru ca in jurul lui nu este nimeni care sa-i spuna STOP

B1 B1,
Traian Basescu da de pamant cu Liviu Dragnea: Nu-si da seama ca este un PSIHOPAT care omoara o tara pentru ca in jurul lui nu este nimeni care sa-i spuna STOP

Fostul presedinte Traian Basescu lanseaza un mesaj extrem de dur la adresa lui Liviu Dragnea in contextul condamnarii liderului PSD la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, in prima instanta, in. continuă pe B1

Locuinta unui judecator care l-a condamnat pe Liviu Dragnea, VANDALIZATA! Cine este ATACATORUL si motivul ULUITOR al gestului sau

UPDATE: Casa vandalizata apartine judecatorului Constantin Epure. Trei geamuri de la locuinta sa de vacanta au fost sparte de un vecin nemultumit ca acestea dau in curtea sa. Conflictul ar fi mai vechi,.

PSD se reuneste intr-o sedinta exploziva, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

00 - Este ora la care PSD se reuneste intr-o sedinta exploziva, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. Sunt trei puncte pe ordinea de zi, potrivit unor surse, iar cel mai dur se refera la inceperea.

Tudor Chirila, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Va solidariza si mai mult penalii si coruptii. Actorul indeamna la continuarea protestelor pasnice

Actorul si cantaretul Tudor Chirila, una dintre cele mai puternice voci din breasla artistilor cand vine vorba de scena politica, ii indeamna pe romani sa continue protestele pasnice atragandu-le atentia ca sentinta in cazul liderului PSD Liviu Dragnea, care nu este definitiva, va solidariza si mai mult penalii si coruptii.

Dumitru Buzatu (PSD Vaslui), dupa sentinta lui Liviu Dragnea: Trebuie sa tinem cu dintii de aceasta majoritate

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat joi pentru HotNews. ro, dupa condamnarea in prima instanta de trei ani si sase luni de inchisoare cu executare primita de Liviu Dragnea, ca nu este un lucru placut si partidul va lua act de decizie, adaugand ca nu trebuie sa acceptam jocul adversarilor si ca cei din PSD trebuie sa tina cu dintii de majoritatea parlamentara.

Traian Basescu, reactie EXPLOZIVA dupa condamnarea lui Dragnea: Daddy, trebuie sa pleci acum!

Traian Basescu ii cere lui Liviu Dragnea sa demisioneze din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, dupa ce seful PSD a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare, in prima instanta, in dosarul.

Basescu, dupa condamnarea primita de Liviu Dragnea: Daddy, pricepi ca trebuie sa demisionezi din functia de Presedinte al Camerei Deputatilor?

Fostul presedinte Traian Basescu ii cere la randul sau lui Liviu Dragnea demisia din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, dupa condamnarea de trei ani si sase luni de inchisoare cu executare primita in dosarul angajarilor fictive, in prima instanta.

Liviu Dragnea, CONTESTAT VEHEMENT chiar din interiorul PSD: I se cere DEMISIA! Sa vina altcineva si sa mergem inainte

Liderul PSD, Liviu Dragnea, este contestat chiar din interiorul formatiunii. Cristian Toader Pasti, consilier local PSD Targu-Jiu, spune ca Dragnea ar trebui sa-si dea demisia de onoare dupa ce a fost condamnat.

Gabriel Oprea, replica ACIDA pentru Liviu Dragnea: Am inteles ca onoarea in politica este considerata naivitate

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a vorbit, sambata, in conferinta de presa in care a anuntat relansarea UNPR, despre onoare. El a facut trimitere si la liderul PSD, Liviu Dragnea, dupa ce, in trecut, a.

ntalnire informala ntre Liviu Dragnea si liderii din teritoriu naintea Comitetului Executiv. Ce plan are seful PSD pentru sedinta convocata de urgenta, dupa condamnare - surse

Liviu Dragnea ii asteapta pe liderii PSD din teritoriuin biroul sau de la Parlament la ora 14:00 inaintea sedintei CEX, au declarat surse din interiorul partidului pentru Hotnews. ro. Se asteapta ca Dragnea sa ceara un vot de sustinere social democratiilor, vot care sa-l mentina in functia de presedinte al partidului. De asemenea sursele citate sustin ca s-ar putea lua in discutie si numirea lu Gabriel Vlase la sefia SIE. Sedinta Comitetului Executiv este programata la ora 16:00.

Filialele PSD il sustin pe Liviu Dragnea

Mai multe organizatii judetene ale PSD, intre care cele din Vrancea, Alba, Brasov, Constanta, Arad, au remis, in aceasta seara, comunicate de presa in care afirma ca PSD il sustine in continuare pe Liviu Dragnea la conducerea partidului si a Camerei Deputatilor, aceasta fiind singura atitudine corecta pentru respectarea prezumtiei de nevinovatie, informeaza News. ro. Filialele partidului mai sustin ca decizia de condamnare a lui Liviu Dragnea nu este dreapta si nici nu va putea ramane dupa judecarea apelului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )