Libnet.ro
UNICEF

22:30

Macovei: Astazi votam pentru visul nostru - dreptate

Antena3 Antena3,
Macovei: Astazi votam pentru visul nostru - dreptate

Candidatul independent la Presedintie Monica Macovei a votat, duminica, la Scoala Tudor Arghezi, unde a fost intampinata de mai multi sustinatori. Macovei a venit singura la sectia de vot si a fost. continuă pe Antena3

Monica Macovei: Astazi votam pentru visul nostru. Votati visul (VIDEO)

Candidatul independent la alegerile prezidentiale, Monica Macovei a votat, duminica, in jurul orei 12, la Scoala Tudor Arghezi din Capitala. De mult timp vrem sa ne fie bine acasa. Astazi votam pentru visul.

Monica Macovei: Astazi votam pentru visul nostru si anume dreptatea

Monica Macovei a votat la scoala Tudor Arghezi, fiind intampinata de sustinatori. Aceasta a declarat ca astazi voteaza pentru visul nostru, al romanilor, si anume dreptatea.

Monica Macovei a votat pentru viitor si dreptate

Candidatul independent la Presedintie Monica Macovei a declarat, la intrarea in sectia de votare, acolo unde a ajuns insotita de mai multi sustinatori, ca voteaza pentru viitor si dreptate. Macovei a votat la Scoala Tudor Arghezi din Capitala.

BEC, prezenta la urne: Pana la ora 16:00 au votat 35,10% dintre alegatori

ACTUALIZARE 18:44 MAI: 91 de sesizari privind incidente la vot, inregistrate in zece ore in zece ore de la deschiderea urnelor au fost facute 91 de sesizari privind incidente la alegerile prezidentiale, cele mai multe vizand sfatuirea alegatorilor cu ce candidat sa voteze, iar dintre situatiile semnalate, 40 nu s-au confirmat, potrivit Ministerului Afacerilor Interne MAI), transmite Mediafax. *BEC: Declaratia pe propria raspundere se poate completa si in proximitatea sectiei de votare *BEC, prezenta la urne: Bucuresti - 34,84% la ora 16:00 *MAI:Primariile din Capitala au multiplicat formulare pentru cei care voteaza pe listele suplimentare *Alegatorii din Diaspora se aglomereaza la sectiile de vot din Europa *Alegatorii din provincie nu mai pot vota in unele sectii din Bucuresti *Macovei: Astazi votam pentru visul nostru - dreptate *Basescu: E important ca toti cei 18. 000 de romani cu drept de vot sa vina la vot, au 14 optiuni *Basescu: Niciunul dintre candidati nu seamana cu mine *Iohannis: Am votat pentru o Romanie normala *Tariceanu a votat impreuna cu sotia, insotit de fostii lideri PNL Chitoiu, Gerea si Stroe *Ponta: Dupa atata razboi si distrugere e timpul sa reconstruim *Udrea: Am votat pentru o Romanie frumoasa *Melescanu: A fost greu de gasit numele pe buletinul de vot, scris foarte mic.

Prezenta la vot, date preliminare ora 19:00: Peste 8,6 milioane de alegatori (47,3%), la nivel national

ACTUALIZARE 19:43 Peste 8,6 milioane de alegatori, reprezentand 47,34 % din totalul celor inscrisi in listele electorale, s-au prezentat la urne, la nivel national, pana la ora 19:00, potrivit datelor preliminare privind prezenta la vot centralizate la BEC, prezenta sub cea din 2009, care a fost de 49,9%, transmite Mediafax. *Prezenta la vot in Capitala la ora 19:00, date preliminare: 47,28% *BEC: Declaratia pe propria raspundere se poate completa si in proximitatea sectiei de votare *MAI:Primariile din Capitala au multiplicat formulare pentru cei care voteaza pe listele suplimentare *Alegatorii din Diaspora se aglomereaza la sectiile de vot din Europa *Alegatorii din provincie nu mai pot vota in unele sectii din Bucuresti *Macovei: Astazi votam pentru visul nostru - dreptate *Basescu: E important ca toti cei 18. 000 de romani cu drept de vot sa vina la vot, au 14 optiuni *Basescu: Niciunul dintre candidati nu seamana cu mine *Iohannis: Am votat pentru o Romanie normala *Tariceanu a votat impreuna cu sotia, insotit de fostii lideri PNL Chitoiu, Gerea si Stroe *Ponta: Dupa atata razboi si distrugere e timpul sa reconstruim *Udrea: Am votat pentru o Romanie frumoasa *Melescanu: A fost greu de gasit numele pe buletinul de vot, scris foarte mic.

Prezenta la vot, la ora 19:00: 48,89% la nivel national

ACTUALIZARE 20:45 *Prezenta la vot in Capitala: 48,93% Prezenta la vot, la nivel national era, la ora 19:00, de 48,89%, mai mica decat la turul intai al prezidentialelor din 2009, cand s-au prezentat la urne, pana la aceeasi ora, 49,97% dintre alegatori, judetele cu prezenta mai mare fiind Ilfov, Olt, Sibiu, Teleorman, Dambovita. *BEC: Declaratia pe propria raspundere se poate completa si in proximitatea sectiei de votare *MAI:Primariile din Capitala au multiplicat formulare pentru cei care voteaza pe listele suplimentare *Alegatorii din Diaspora se aglomereaza la sectiile de vot din Europa *Alegatorii din provincie nu mai pot vota in unele sectii din Bucuresti *Macovei: Astazi votam pentru visul nostru - dreptate *Basescu: E important ca toti cei 18. 000 de romani cu drept de vot sa vina la vot, au 14 optiuni *Basescu: Niciunul dintre candidati nu seamana cu mine *Iohannis: Am votat pentru o Romanie normala *Tariceanu a votat impreuna cu sotia, insotit de fostii lideri PNL Chitoiu, Gerea si Stroe *Ponta: Dupa atata razboi si distrugere e timpul sa reconstruim *Udrea: Am votat pentru o Romanie frumoasa *Melescanu: A fost greu de gasit numele pe buletinul de vot, scris foarte mic.

Monica Macovei: Astazi s-a nascut al treilea pol in Romania, fara baroni, fara finantari murdare

Monica Macovei, declaratii dupa exit-poll-uri: Astazi s-a nascut al treilea pol in Romania. Fara baroni, fara finantari murdare, am aratat ca putem. Rezultatele de dupa numararea voturilor vor arata ca suntem si mai multi.

VIDEO Monica Macovei: Astazi s-a nascut al treilea pol in Romania, fara baroni, fara finantari murdare

Monica Macovei, declaratii dupa exit-poll-uri: Astazi s-a nascut al treilea pol in Romania. Fara baroni, fara finantari murdare, am aratat ca putem. Rezultatele de dupa numararea voturilor vor arata ca suntem si mai multi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )