Libnet.ro
UNICEF

15:15

Monica Macovei a votat pentru viitor si dreptate

România Liberă România Liberă,
Monica Macovei a votat pentru viitor si dreptate

Candidatul independent la Presedintie Monica Macovei a declarat, la intrarea in sectia de votare, acolo unde a ajuns insotita de mai multi sustinatori, ca voteaza pentru viitor si dreptate. Macovei a votat la Scoala Tudor Arghezi din Capitala. continuă pe România Liberă

VIDEO. Monica Macovei: incepe revolutia oamenilor cinstiti

Candidatul independent la prezidentiale Monica Macovei a declarat, duminica seara, dupa afisarea exit-poll-urilor, ca incepe revolutia oamenilor obisnuiti.

Monica Macovei: Astazi votam pentru visul nostru. Votati visul (VIDEO)

Candidatul independent la alegerile prezidentiale, Monica Macovei a votat, duminica, in jurul orei 12, la Scoala Tudor Arghezi din Capitala. De mult timp vrem sa ne fie bine acasa. Astazi votam pentru visul.

Monica Macovei si Catalin Predoiu cer demisia Guvernului Ponta pentru proasta organizare a alegerilor, Klaus Iohannis le multumeste celor care au iesit la vot in ciuda organizarii defectuoase

Monica Macovei, candidat independent la alegerile prezidentiale, si Catalin Predoiu PDL) au cerut, duminica, demisia Guvernului Ponta pentru proasta organizare a alegerilor. In schimb, candidatul Aliantei Crestin-Liberale PNL-PDL, Klaus Iohannis, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj in care le multumeste celor care au iesit la vor in ciuda organizarii defectuoase a procesului de votare.

Monica Macovei a depus contestatii impotriva presedintilor sectiilor de votare care nu au lasat alegatorii domiciliati in alte orase sa voteze. Ea cere prelungirea programului sectiilor de votare din strainatate

Monica Macovei, candidat independent la prezidentiale, a depus la Biroul Electoral Central si Birourile electorale judetene mai multe contestatatii impotriva presedintilor sectiilor de votare care nu au lasat alegatorii nedomiciliati in Bucuresti sa voteze deoarece nu mai aveau tiparite formulare tipizate pentru declartia pe propria raspundere, documente solicitate inainte de vot. In plus, Macovei a solicitat prelungirea programului sectiilor de votare din strainatate daca la ora 21. 00 inca mai este lume la coada.

Cum a intampinat Monica Macovei rezultatul votului: Optimism si proiecte pentru o noua miscare politica

Monica Macovei a facut o scurta declaratie de presa duminica seara dupa anuntarea exit poll-urilor, la micul sau sediu de campanie de pe str. CA Rosetti. Aceasta nu a facut nicio referire la ce procent a obtinut in cursa electorala deoarece nu s-a facut o numaratoare paralela insa a declarat ca rezultatele oficiale vor demonstra ca suntem mult mai multi. Am aratat ca se poate corect, decent si simplu, a declarat Macovei cu zambetul pe buze. Totodata, Macovei i-a chemat pe cei care au votat-o alaturi de ea intr-o noua constructie care le reprezinta valorile.

Monica Macovei solicita prelungirea programului in sectiile de votare din strainatate unde sunt cozi. / Biroul Electoral pentru Sectiile din Strainatate: Prelungirea programului nu e de competenta noastra

Monica Macovei, candidat independent la alegerile prezidentiale, a solicitat, duminica, prelungirea programului in sectiile de votare din strainatate daca la ora 21:00, ora la care este prevazuta inchiderea acestora, inca mai sunt cetateni romani care stau la coada pentru a vota. Intre timp, Biroul Electoral pentru Sectiile din Strainatate a anuntat ca Prelungirea programului de votare nu este de competenta Biroului Electoral Nr. 48 pentru Sectiile de Votare din Strainatate.

Monica Macovei a semnalat probleme in sectiile de votare din jurul campusurilor universitare bucurestene

In Bucuresti, in sectiile de votare din jurul campusurilor universitare sunt studenti carora nu li se mai permite sa voteze pentru ca sectiile nu mai au formulare tipizate pentru declaratii pe propria raspundere necesare votului pe liste suplimentare, atrage atentia candidatul la alegerile prezidentiale Monica Macovei.

Alegeri prezidentiale 2014. Monica Macovei a semnalat probleme in sectiile de votare din jurul campusurilor universitare bucurestene

In Bucuresti, in sectiile de votare din jurul campusurilor universitare sunt studenti carora nu li se mai permite sa voteze pentru ca sectiile nu mai au formulare tipizate pentru declaratii pe propria raspundere necesare votului pe liste suplimentare, atrage atentia candidatul la alegerile prezidentiale Monica Macovei.

Alegeri prezidentiale 2014. Monica Macovei cere prelungirea programului in sectiile de votare din strainatate si a depus mai multe contestatii

Monica Macovei, candidat independent la Presedintia Romaniei, cere prelungirea programului sectiilor de votare din strainatate daca la ora 21. 00 inca mai este lume la coada, dupa ce in mai multe capitale europene, dar si in alte orase s-au format cozi cu cetateni romani care asteapta de ore bune sa voteze.

Monica Macovei a castigat alegerile in Australia

Monica Macovei, candidat independent la Presedintie, a iesit castigatoare la sectia de votare din Australia, acolo unde scrutinul s-a terminat, ca urmare a diferentei de fus orar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2092 seconds )