Libnet.ro
UNICEF

00:06

Marian Munteanu:Non-violenta a fost linia vietii mele / Daca este legala, as aproba ca primar o parada gay / Am fost un neobosit luptator pentru drepturi civile

Hotnews Hotnews,
 Marian Munteanu:Non-violenta a fost linia vietii mele / Daca este legala, as aproba ca primar o parada gay / Am fost un neobosit luptator pentru drepturi civile

Fostul lider al Ligii Studentilor, victima a mineriadei si, pentru o scurta vreme, partener politic al lui Virgil Magureanu, e un personaj pivotal pentru identitatea unuia dintre cele doua partide mari ale Romaniei. Decizia PNL de a-l desemna pe Marian Munteanu drept candidat pentru primaria Bucurestilor, a fost intampinata cu proteste din partea mai multor ONG-uri si a Institutului Elie Wiesel. Intr-un interviu pentru Mediafax, Marian Munteanu explica cateva dintre pozitiile publice din trecut si, intr-un mod mai degraba rezervat, intentiile. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis reactioneaza in scandalul candidaturii lui Marian Munteanu: Nu a fost propus, sustinut sau impus de presedinte. Decizia apartine PNL

Presedintele Klaus Iohannis reactioneaza in scandalul generat de candidatura lui Marian Munteanu din partea PNL la Primaria Generala. Administratia Prezidentiala anunta intr-un comunicat de presa.

Ion Cristoiu: Tare ma tem ca Marian Munteanu va fi primar al Capitalei

Jurnalistul Ion Cristoiu a les sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre Marian Munteanu care a fost desemnat candidat al PNL pentru Primaria Capitalei marti, 12 aprilie 2016. Rares.

Blaga: Nu renuntam la candidatura lui Marian Munteanu. Foarte bine ca e criticata!

Copresedintele PNL Vasile Blaga nu este deranjat de criticile privind candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei din partea PNL si crede ca sunt nefondate acuzatiile, potrivit carora Munteanu va schimba linia unui partid cu 1. 000 de membri doar in Consiliul National.

Marian Munteanu: As aproba o parada gay, daca as fi primar

Decizia PNL de a-l desemna pe Marian Munteanu drept candidat pentru Primaria Bucuresti a fost intampinata cu proteste din partea mai multor ONG-uri si a Institutului Elie Wiesel. intr-un interviu pentru Mediafax, Marian Munteanu explica cateva dintre pozitiile publice din trecut si, intr-un mod mai degraba rezervat, intentiile.

Quintus: I. G. Duca a fost un martir al PNL.Opinia mea o sa o spun in Biroul PNL, de fata cu Marian Munteanu

Presedintele de onoare al PNL Mircea Ionescu Quintus a declarat, duminica, pentru Mediafax, ca in primul Birou Permanent al PNL, de fata cu Marian Munteanu, isi va spune parerea cu privire la acuzatia pe care acesta i-a adus-o lui I. Duca pe care l-a numit asasin.

Marian Munteanu, candidatul pentru Primaria Capitalei, s-a inscris in PNL

Marian Munteanu a semnat adeziunea, chiar in ziua in care a anuntat ca va candida pentru Primaria Capitalei. Presedintele PNL Sector 1 a anuntat ca a fost o mica eroare de comunicare si ca Marian.

Teodor Atanasiu, numit sef de campanie al lui Marian Munteanu

Organizatia PNL a decis, joi, desemnarea lui Teodor Atanasiu drept coordonator al campaniei lui Marian Munteanu pentru Primaria Capitalei. Atanasiu a fost, de asemenea, liberalul care i-a telefonat lui Munteanu pentru a-i propune sa candideze din partea PNL.

Ion Cristoiu: Marian Munteanu un part al lui Klaus Iohannis pe care liderii PNL l-au votat fara sa-si duca mina la nas!

Ion Cristioiu vorbeste in Gandul de joi de pe blogul personal despre candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu. in cei 26 de ani de gazetarie, rar mi-a fost dat sa.

REVISTA PRESEI. Alina Gorghiu si Mihai Gadea au fost impreuna cu Marian Munteanu in vizita din America

Ziarele de joi scriu despre culisele desemnarii lui Marian Munteanu drept candidatul PNl la Primaria Capitalei, dar si despre legatura dintre Hillary Clinton si Goldman Sachs.

Traian Basescu, pozitie neutra fata de Marian Munteanu: Nu-l urasc, nu-l iubesc

Presedintele PMP, Traian Basescu, a afirmat, duminica seara, ca are o pozitie neutra fata de Marian Munteanu, candidatul PNL la Primaria Capitalei, si ca in anii '90 l-a vazut ca pe un exponent al Pietei Universitatii, ulterior cu o evolutie interesanta, cu abordari nationaliste, usor aplecate spre doctrina legionara. Declaratiile au fost facute de fostul sef al statului intr-o emisiune la Romania Tv, potrivit Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )