Libnet.ro
UNICEF

07:45

Viorica Dancila, luata la intrebari de un localnic din Brasov: Cum ati venit de la Bucuresti? Ma intereseaza, pentru ca acum, vara, si iarna, drumul de la Bucuresti dureaza si 7 ore

B1 B1,
Viorica Dancila, luata la intrebari de un localnic din Brasov: Cum ati venit de la Bucuresti? Ma intereseaza, pentru ca acum, vara, si iarna, drumul de la Bucuresti dureaza si 7 ore

Viorica Dancila a fost intampinata, joi, cu intrebari incomode la Brasov. Premierul a fost intrebat de un localnic cum a ajuns pana in inima Transilvanei intrucat din Bucuresti si pana la munte se fac,. continuă pe B1

Viorica Dancila l-a sunat din nou pe Klaus Iohannis. Ce i-a transmis presedintelui despre situatia din guvern

Viorica Dancila l-a sunat din nou pe Klaus Iohannis. Cei doi au discutat despre numirile noilor ministri propusi la Interne, Justitie si Educatie si despre posturile de vicepremier. Presedintele Romaniei a primit propunerile si in forma scrisa si are termen 15 zile sa le admita sau sa le respinga. Viorica Dancila i-a trimis lui Klaus .

Viorica Dancila exclude categoric retragerea din cursa pentru alegerile prezidentiale

Viorica Dancila exclude categoric retragerea din cursa pentru alegerile prezidentiale. intrebata de jurnalisti daca ia in calcul aceasta varianta, presedintele PSD spune ca nu s-a gandit vreo clipa sa.

Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila, dupa ce Klaus Iohannis a respins integral remanierea

Victor Ponta o sfatuieste pe Viorica Dancila sa se retraga din cursa pentru alegerile prezidentiale, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins integral remanierea propusa de premierul Romaniei. Liderul Pro Romania este de parere ca Dancila este mintita de aceiasi oameni care l-au mintit si pe Liviu Dragnea. Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila .

Viorica Dancila: Aceia care au credinta sunt oameni mult mai buni! Eu cred in Dumnezeu

Premierul Viorica Dancila, presedintele PSD, a declarat, joi, dupa sfintirea Manastirii Taierea Capului Sf. Ioan Botezatoruldin satul Breaza, comuna Lisa, judetul Brasov, ca participa la astfel de.

Viorica Dancila, dupa ce ALDE a anuntat retragerea de la guvernare: PSD merge inainte

Viorica Dancila a oferit prima reactie dupa ce ALDE a anuntat ca se retrage de la guvernare. Premierul Romaniei a anuntat ca PSD va ramane la guvernare si ca nu intelege decizia membrilor ALDE. Viorica Dancila: PSD ramane la guvernare Calin Popescu Tariceanu a anuntat, luni, ca ALDE se retrage de la guvernare. Sefii filialelor .

VIORICA DANCILA: O sa negociem astfel incat sa mergem mai departe

Guvernul va merge in Parlament pentru a primi un vot de incredere, iar cea mai buna arma este negocierea, a declarat, joi, la Pitesti, premierul Viorica Dancila, care a exclus orice negociere cu Pro Romania.

VIORICA DANCILA: Toti barbatii din Romania si-au gasit tinta perfecta - premierul

ACTUALIZARE Viorica Dancila: Toti barbatii din Romania si-au gasit tinta perfecta - premierul Romaniei ----- Guvernul va merge in Parlament pentru a primi un vot de incredere, iar cea mai buna arma este negocierea, a declarat, joi, la Pitesti, premierul Viorica Dancila, care a exclus orice negociere cu Pro Romania.

VIORICA DANCILA: Iohannis a inlocuit datoria constitutionala de mediator cu cea de sabotaj

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri, ca presedintele Klaus Iohannis a inlocuit datoria constitutionala de mediator intre partide cu cea de sabotaj, sustinand ca seful statului nu intelege ca Romania are nevoie de maturitate din partea clasei politice.

VIORICA DANCILA: Ne vom continua activitatea

Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri seara, ca Guvernul isi va continua activitatea si ca va merge in Parlament, unde va incerca sa obtina sustinerea necesara, nu pentru ca tine de scaun, ci pentru ca are o responsabilitate fata de tara si fata de romani. Vom reveni).

VIORICA DANCILA: Vom asigura o guvernare competenta pana la capat

Actualul Executiv va asigura o guvernare competenta pana la capat, a scris, ieri, pe pagina sa de Facebook, premierul Viorica Dancila, precizand: Exista zilele acestea o serie intreaga de nemultumiri, de scenarii, toate aparute pe fondul unui dezechilibru de moment pe care iesirea ALDE de la guvernare l-a creat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )