Libnet.ro
UNICEF

14:45

Klaus Iohannis: Acuzatiile de plagiat care planeaza asupra lui Tudose nu contrazic criteriile de integritate pe care le sustin (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Acuzatiile de plagiat care planeaza asupra lui Tudose nu contrazic criteriile de integritate pe care le sustin (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a tinut sa lamureasca, marti, criticile indreptate impotriva sa dupa ce a acceptat desemnarea ca premierului a lui Mihai Tudose in ciuda acuzatiilor de plagiat care. continuă pe B1

Acuzatiile de plagiat care planeaza asupra lui Tudose nu contrazic criteriile de integritate pe care le sustin

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca acuzatiile de plagiat care planeaza asupra premierului Mihai Tudose nu contrazic criteriile de integritate pe care le sustine si a precizat ca, daca aceste speculatii se vor adeveri, atunci problema va trebui rezolvata nu de el, ci de majoritatea PSD-ALDE care il sustinut pe Tudose.

Iohannis: Acuzatiile de plagiat care planeaza asupra lui Tudose nu contrazic criteriile de integritate pe care le sustin

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la Palatul Cotroceni, ca acuzatiile de plagiat care planeaza asupra premierului Mihai Tudose nu contrazic criteriile de integritate pe care le sustine, dar, daca aceste speculatii se vor adeveri, problema va trebui rezolvata nu de el, ci de majoritatea PSD-ALDE, care l-a sustinut.

Iohannis: Acuzatiile de plagiat care planeaza asupra lui Tudose NU contrazic criteriile de integritate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a tinut sa lamureasca, marti, criticile indreptate impotriva sa dupa ce a acceptat desemnarea ca premierului a lui Mihai Tudose in ciuda acuzatiilor de plagiat care.

VIDEO. Klaus Iohannis, intrebat daca suspiciunile de plagiat in cazul premierului Tudose vin in contradictie cu criteriile sale de integritate: Evident ca nu. Daca se adeveresc, problema trebuie rezolvata de PSD. Nu e Guvernul meu!

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti, dupa sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), despre numirea lui Mihai Tudose in functia de premier, in conditiile in care in spatiul public au aparut informatii privind un posibil plagiat.

Klaus Iohannis, despre numirea premierului Tudose: PSD raspunde de activitatea sa

Klaus Iohannis a raspuns si la o intrebare legata de numirea atat de rapida in functia de premier a lui Mihai Tudose la propunerea PSD si ALDE. intrebat daca suspiciunea de plagiat al.

Klaus Iohannis, despre programul de guvernare: Schimbarile nu se decid in centrala de partid

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca modificarile fiscale nu se fac peste noapte, pentru ca asa s-a hotarat in centrala de partid. Mai mult, Iohannis atrage atentia ca premierul Mihai Tudose s-a aratat sceptic fata de.

VIDEO Klaus Iohannis, declaratii dupa sedinta CSAT: Romania e interesata de strategia UE pe securitate si aparare si doreste sa devina parte din proiect

Romania este interesata sa participe la strategia Uniunii Europene pe securitate si aparare, a declarat marti presedintele Klaus Iohannis, dupa ce acest subiect a fost discutat in sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii. In aceasta sedinta a fost insa retras Planul de inzestrare a Armatei romane, dupa ce s-a constat ca documentul discutat in CSAT a neglijat acordul politic de a se aloca 2% din PIB pentru aparare, cel putin in urmatorii zece ani, a aratat Iohannis.

Klaus Iohannis: Planul pentru dotarea Armatei, retras din CSAT

ACTUALIZARE 14:47 Planul pentru dotarea Armatei a fost retras de pe ordinea de zi a CSAT, deoarece nu respecta cerinta privind alocarea bugetara de 2% din PIB pentru cel putin un deceniu, a anuntat astazi presedintele Klaus Iohannis. *ACTUALIZARE 14:30 Iohannis: Romania e interesata de strategia UE pe securitate si aparare *ACTUALIZARE 13:25 Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) de la Palatul Cotroceni s-a incheiat *ACTUALIZARE 11:16 Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii a inceput marti, la Palatul Cotroceni.

O noua intalnire va avea loc intre Klaus Iohannis si Donald Trump

La aproximativ o luna de la vizita in Statele Unite, presedintele Klaus Iohannis va fi din nou fata in fata cu Donald Trump. Klaus Iohannis va participa joi la Summitul Initiativei celor Trei.

Presedintele Klaus Iohannis si omologul sau american, Donald Trump, printre sefii de stat care vor participa la Summitul Initiativei celor Trei Mari

Presedintele Klaus Iohannis va participa, joi, alaturi de presedintele american Donald Trump, la Summitul Initiativei celor Trei Mari, care va avea loc la Varsovia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )