Libnet.ro
UNICEF

11:00

Olguta Vasilescu, ANUNT de ULTIMA ORA privind o investitie uriasa: A durat 6 ani ca sa reusim!

B1 B1,
Olguta Vasilescu, ANUNT de ULTIMA ORA privind o investitie uriasa: A durat 6 ani ca sa reusim!

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat miercuri finalizarea unei investitii importante in Craiova. Ea a dezvaluit ca, dupa sase ani, vor fi elimina pubelele de pe strazil. continuă pe B1

Dragnea, Tariceanu si Olguta Vasilescu, intalnire de ULTIM MOMENT pe LEGEA PENSIILOR

Liderul PSD, Liviu Dragnea, se va intalni miercuri cu presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si cu ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, pentru a discuta despre Legea pensiilor. intalnirea vine.

Ambasada Suediei, reactie de ULTIMA ORA in scandalul placutelor de inmatriculare anti-PSD: Sunt valabile si poti calatori cu ele in afara granitelor Suediei (VIDEO)

Ambasada Suediei, reactie de ultima ora in scandalul placutei de inmatriculare cu mesaj obscen. in exclusivitate pentru B1TV, un oficial al Ambasadei a declarat ca numerele de inmatriculare sunt legale, dar.

Tudorel Toader, masuri ce vizeaza toti procurorii din Romania: Anunt de ultima ora a ministrului

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat miercuri seara ca a trimis o adresa catre toate instantele din tara prin care salile de judecata sa fie reamenajate in asa fel incat pozitia procurorului s.

Anunt de ULTIMA ORA: Meteorologii AVERTIZEAZA! Cum va fi vremea in luna august

Meteorologii au anuntat ca luna august va fi mai stabila din punct de vedere al precipitatiilor. De asemenea, temperaturile vor creste, existand riscul ca in a doua parte a lunii, in regiunile intracarpatice,.

Acesta este anul in care vine MARELE CUTREMUR: Anunt de ultima ora facut de Gheorghe Marmureanu

Cand va fi urmatorul mare cutremur care va lovi Romania este intrebarea care inspaimanta pe toata lumea inca de la tragedia din 1977. in contextul in care activitatea seismica s-a intesificat in.

Vine MARELE CUTREMUR: Anunt de ultima ora facut de Gheorghe Marmureanu

Cand va fi urmatorul mare cutremur care va lovi Romania este intrebarea care inspaimanta pe toata lumea inca de la tragedia din 1977. in contextul in care activitatea seismica s-a intesificat in.

Anunt de ultima ora de la meteorologi! Cum va fi luna august, dupa vijeliile din iulie

Sefa sectiei de climatologie a ANM, Roxana Bojariu, a vorbit, la Antena 3, despre cum va fi vremea in luna august, dupa ce in luna iulie, inundatiile au afectat toata tara. Nu e exclus sa avem si.

BMW, investitie uriasa de 1 miliard de euro la doar 75 de kilometri de Oradea: De ce au ales germanii Ungaria si nu Romania

Gigantul auto BMW va deschide in 2019 o uzina auto in Ungaria la Debrecen, la doar 75 de kilometri de Oradea, unde urmeaza sa faca o investitie de un miliard de euro urmarind sa ajunga la o productie anuala.

Klaus Iohannis, lovitura pentru PSD: Sesizare de ultima ora catre Curtea Constitutionala

Presedintele Klaus Iohannis a inainte luni catre Curtea Constitutionala o sesizare de neconstitutionalitate privind Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 2/1968 privind organizarea administrativa a te.

Klaus Iohannis, decizie de ULTIMA ORA: Presedintele ataca la CCR o lege extrem de importanta

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat luni Curtea Constitutionala cu privire la Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 94/1992 privind organizarea si functionarea Curtii de Conturi, potrivit unui.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )