Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ponta despre violentele de la mitingul din 10 august: A fost o actiune premeditata, provocata din partea decidentilor politici, doamna Carmen Dan in primul rand

Adevărul Adevărul,
Ponta despre violentele de la mitingul din 10 august: A fost o actiune premeditata, provocata din partea decidentilor politici, doamna Carmen Dan in primul rand

Fostul premier Victor Ponta sustine ca ceea ce s-a intamplat la mitingul Diasporei a fost o actiune premeditata, provocata din partea decidentilor politici, socotind ca vina principala apartinei ministrului de Interne, Carmen Dan, care va trebui sa raspunda pentru faptele sale. El a mentionat ca jandarmii fac ce li se ordona. continuă pe Adevărul

Un oficial austriac atentioneaza ca guvernul roman distorsioneaza faptele in legatura cu mitingul din 10 august

Karl Nehammer, secretarul general al partidului austriac de guvernamant OVP), acuza guvernul Romaniei ca distorsioneaza faptele si da vina pe protestatari in legatura cu violentele din 10 august, scrie G4Media.

Omul in alb, audiat la Parchetul General despre mitingul din 10 august: M-ati vazut pe mine ca sunt agresiv (VIDEO)

Catalin Paraschiv, seful Brigazii speciale a Jandarmeriei, omul in alb care a actionat in forta la protestul diasporei, a fost audiat, joi, la Parchetul General. Paraschiv este deja celebrul om in alb.

Omul in alb, convocat la Parchetul General pentru a da detalii despre mitingul din 10 august: M-ati vazut pe mine ca sunt agresiv (VIDEO)

Catalin Paraschiv, seful Brigazii speciale a Jandarmeriei, omul in alb care a actionat in forta la protestul diasporei, a fost convocat, joi, la Parchetul General. Potrivit surselor B1TV, acesta nu are nici.

Numarul plangerilor dupa violentele de la mitingul din 10 august a ajuns la 351

Procurorii au inregistrat pana luni 351 de plangeri impotriva jandarmilor care au intervenit la protestul din 10 august, 60 dintre acestea fiind inregistrate astazi.

Tudorel Toader il ironizeaza pe Augustin Lazar, dupa deschiderea anchetei privind protestul din 10 august: Nu aveam nevoie de asigurari, toate anchetele trebuie sa fie obiective (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat, luni, dupa ce Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat ca ancheta privind mitingul din 10 august va fi una obiectiva. Oficialul.

Ponta, despre violentele de la mitingul diasporei: A fost o actiune premeditata, provocata din partea decidentilor politici, doamna Carmen Dan in primul rand

Fostul premier Victor Ponta sustine ca ceea ce s-a intamplat la mitingul Diasporei a fost o actiune premeditata, provocata din partea decidentilor politici, socotind ca vina principala apartinei ministrului de Interne, Carmen Dan, care va trebui sa raspunda pentru faptele sale. El a mentionat ca jandarmii fac ce li se ordona.

Barbatul care a furat pistolul jandarmilor la mitingul din 10 august nu vrea in libertate

Barbatul acuzat ca ar fi furat arma unui jandarm la protestul din 10 august s-a prezentat miercuri in fata judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti, pentru a cere inlocuirea arestului preventiv cu o masura mai blanda. Avocatul acestuia a afirmat in instanta ca retrage cererea de eliberare si lasa la latitudinea judecatorilor sa stabileasca masura preventiva care s-ar cuveni.

Varujan Vosganian, solicitare de ULTIMA ORA dupa protestul din 10 august: Sa vedem daca nu cumva Diaspora este bagata cu de-a SILA in disputele politice interne

Deputatul ALDE Varujan Vosganian anunta ca organizatia Iasi a formatiunii a solicitat organelor statului sa comunice cate dintre persoanele implicate in protestul din 10 august, din Piata Victoriei, au.

Liviu Dragnea a convocat-o pe Carmen Dan in sedinta de URGENTA, dupa audierea privind violentele jandarmilor de la protestul din 10 august

Liviu Dragnea a convocat-o la sedinta pe Carmen Dan, marti, imediat dupa audierea din Comisia de Aparare cu privire la violentele de la protestul din 10 august, scrie Antena 3. La aceeasi sedinta au mai.

ALDE vrea sa stie cate dintre persoanele care au primit ingrijiri la mitingul din 10 august sunt din diaspora

Deputatul Varujan Vosganian a anuntat ca Organizatia ALDE Iasi a partidului solicita autoritatilor sa comunice cate dintre persoanele implicate in incidentele din Piata Victoriei, din 10 august, au domiciliul in strainatate.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )