Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liderul UNIONISTILOR din tara si de peste Prut va candida la europarlamentare! George Simion: Mare parte din viata mea am luptat pentru cauzele pe care le-am considerat drepte

B1 B1,
Liderul UNIONISTILOR din tara si de peste Prut va candida la europarlamentare! George Simion: Mare parte din viata mea am luptat pentru cauzele pe care le-am considerat drepte

George Simion, principalul artizan al fortelor unioniste din tara si de peste Prut, si-a lansat, sambata, candidatura la alegerile europarlamentare din mai, relateaza Agerpres. George Simion, presedintele. continuă pe B1

Brazilia l recunoaste pe liderul opozitiei din Venezuela drept adevaratul presedinte

Guvernul Braziliei a anuntat sambata, printr-o declaratie de presa, ca il recunoaste pe liderul Opozitiei din Venezuela drept adevaratul presedinte al tarii si nu pe actualul sef al statului Nicolas Maduro, relateaza Reuters.

Sorina Pintea: Nu se pune problema ca rezidentii sa si plateasca studiile daca vor sa plece din tara

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, afirma ca in acest moment nu se pune problema ca medicii rezidenti sa fie pusi sa isi plateasca studiile daca vor sa plece din tara dupa ce termina rezidentiatul. Ministrul Sanatatii a fost tinta unui val de critici in noiembrie anul trecut, cand a declarat ca Ne gandim la un act aditional la contractul de munca pe care fiecare rezident il are cu spitalele . ) Ne gandim la o modalitate de a-i face sa stea un anumit numar de ani in tara.

Iohannis si-a dat seama ca ne pleaca tinerii din tara: Care este motivul

Iohannis a transmis un mesaj oficial, marti, 8 ianuarie 2019, la Gala Studentilor Romani din Strainatate. in acel context, prin consilierul de stat, a facut cateva declaratii foarte interesante la adresa tinerilor plecati din tara. Daca nu era evident deja pentru cei ramasi in tara, Romania are de pierdut de fiecare data cand un tanar [] .

Viscolul si ninsorile au afectat traficul rutier din tara. Ce drumuri sunt inchise

Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, ninsorile abundente din noaptea de joi spre vineri au afectat traficul rutier si feroviar. Sunt inchise mai multe tronsoane de drumuri, iar trenurile inregistreaza.

Viscol in mai multe zone din tara. Un autocar cu 40 de persoane a ramas blocat

CNAIR a inchis sectoare de drum sau a instituit restrictii de tonaj pe mai multe drumuri nationale din Bacau, Buzau si Vrancea si cauza ninsorii si a viscolului puternic, care determina vizibilitate.

Avertizare meteo! Ninsori si viscol in sapte judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, o atentionare Cod galben de viscol si ninsori, valabila in sapte judete din zona Moldovei, incepand din aceasta seara. Conform prognozei,.

Avertizare meteo! Cod galben de ceata in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, o avertizare nowcasting Cod galben de ceata, valabila in judete din Dobrogea pe durata orelor urmatoare. Potrivit meteorologilor, pana.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de polei si precipitatii mixte in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o avertizare nowcasting Cod galben de precipitatii mixte si polei, valabila in localitati din judetul Arad. Potrivit meteorologilor,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )