Libnet.ro
UNICEF

01:05

LUDOVIC ORBAN: Este foarte important ca USR-PLUS si PNL si-au dat mana pentru Galati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Este foarte important ca USR-PLUS si PNL si-au dat mana pentru Galati

Liderul PNL, premierul Ludovic Orban, si copresedintii USL-PLUS, Dan Barna si Dacian Ciolos, au participat, astazi, la Galati, la un eveniment electoral de sustinere a candidatilor comuni ai celor trei formatiuni pentru Primaria si Consiliul Judetean Galati. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban, despre alegerile locale din 2020: Este foarte important ca USR-PLUS si PNL si-au dat mana pentru Galati

Premierul Ludovic Orban a participat miercuri, 23 septembrie, la un eveniment electoral la Galati, alaturi de copresedintii USR Plus, Dan Barna si Dacian Ciolos. in cadrul evenimentului au fost sustinuti.

Ludovic Orban, despre alegerile locale din 2020: Este foarte important ca USR-PLUS si PNL si-au dat mana pentru Galati

Premierul Ludovic Orban a participat miercuri, 23 septembrie, la un eveniment electoral la Galati, alaturi de copresedintii USR Plus, Dan Barna si Dacian Ciolos. in cadrul evenimentului au fost sustinuti.

LUDOVIC ORBAN: Ne vom bate in Parlament sa retrimitem spre Comisiile de buget-finante raportul la rectificarea bugetara

PNL va solicita in plenul Parlamentului retrimiterea raportului la rectificarea bugetara la Comisiile de buget-finante, a declarat, astazi, la Iasi, premierul Ludovic Orban, care a adaugat ca nu sunt posibile cheltuielile cuprinse in acesta, deoarece s-ar risca ajungerea tarii in incapacitate de plata.

LUDOVIC ORBAN: Cadrele didactice trebuie sa invete sa predea online

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, la Galati, in contextul situatiei speciale create in unitatile de invatamant de pandemia de coronavirus, ca profesorii trebuie sa invete sa predea online.

Mastile pentru copii raman obligatorii! Anuntul facut de premierul Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban nu este de acord cu renuntarea la masti pentru copiii mici din unitatile de invatamant. Nu vad de ce trebuie sa existe unii care sa instige la nerespectarea acestei reguli, a spus premierul.

Ludovic Orban: Nicusor Dan va avea sprijinul total al Guvernului. Parteneriatul dintre Executiv si Primaria Capitalei e fundamental pentru solutionarea gravelor probleme ale Bucurestiului (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat marti seara, la lansarea programului politic al PNL Bucuresti, ca Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, va avea sprijinul total al Guvernului, odata ce va.

Cine este si cu ce se ocupa fiul lui Ludovic Orban: L-am crescut foarte liber. Tudor Orban a fost implicat intr-un scandal in scoala gimnaziala

Ludovic Orban apare zilnic in fata camerelor de filmat, este prim-ministrul Romaniei. Dar care e viata lui de familie? Iata ce baiat mare are si cu ce se ocupa aceasta! Este activ in viata politica de zeci de ani, acum ocupa functia de prim-ministru, dar cine l-a sustinut pe Ludovic Orban intotdeauna?.

LUDOVIC ORBAN: Este foarte dificil de pus in practica testarea de coronovirus a membrilor sectiilor de votare

Orban a declarat azi la Galati, in contextul existentei mai multor solicitari privind testarea de coronavirus a membrilor sectiilor de votare, ca aceasta masura este foarte dificil de pus in practica.

Ludovic Orban: 80% din banii cheltuiti pentru achizitionarea combustibilului pentru producerea energiei termice si electrice in Bucuresti se duc in pamant sau in buzunarele smecherilor care si-au batut joc de oameni

Premierul Ludovic Orban a declarat marti seara, la lansarea programului politic al PNL Bucuresti, ca sistemul de furnizare a energiei termice in Capitala nu este deloc sustenabil si ca este nevoie de investitii.

Ludovic Orban: Exista judete tinute in saracie de oameni care ajung la putere prin demagogie, prin pomeni si prin coruperea votului (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, presedintele liberalilor, sustine ca una dintre cauzele majore pentru dezechilibrele in dezvoltarea Romaniei este reprezentata de faptul ca anumitezone sunt administrate de PNL,.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )