Libnet.ro
UNICEF

19:30

Vela: Mai multe autoturisme Duster urmeaza sa fie alocate politistilor Ministrul de Interne, critici pentru Sindicatul Europol

B1 B1,
Vela: Mai multe autoturisme Duster urmeaza sa fie alocate politistilor Ministrul de Interne, critici pentru Sindicatul Europol

Marcel Vela, ministrul de Interne, a declarat ca politistii vor primi in dotare mai multe masini Dacia Duster, asta dupa ce Sindicatul Europol i-a transmis ca, daca nu cumpara autoturisme, macar sa ia. continuă pe B1

Scene halucinante in Teleorman: O tanara care incerca sa fure mai multe haine a fost dezbracata de vanzatoare si aruncata aproape goala in strada (VIDEO)

Scene halucinante au avot loc intr-un magazin din Alexandria, unde o tanara care a vrut sa plece cu mai multe haine furate a fost umilita de vanzatoare. Enervate ca erau sa fie pacalite,.

UPDATE Greva spontana la depourile CFR. in mai multe locuri din tara 1.400 de oameni au incetat lucrul pentru patru ore, cel putin 15 trenuri au fost anulate. Oamenii s-au intors la lucru in jurul orei 12

Joi dimineata a fost declansata o greva spontana de catre angajatii de la mai multe depouri ale CFR din tara, in mai multe orase precum Brasov, Arad, Ploiesti, Satu Mare, Cluj, Suceava sau Timisoara. Mai multe trenuri au fost anulate, unele surse spun ca ar fi vorba de cel putin 15, altele spun ca sunt 19, dar CFR Calatori NU a publicat lista. Angajatii Societatii Comerciale de Reparatii Locomotive CFR - SCRL Brasov au oprit inca de marti lucrul, pe motiv ca CFR Calatori incearca sa o falimenteze, prin preluarea etapizata a personalului. CFR Calatori nu a mai incheiat niciun contract de prestari servicii cu SCRL. UPDATE La 12. 40 ministerul Transporturilor a anuntat ca, in urma discutiilor, conflictul a fost stins si SCRL si-a reluat activitatea.

ANM, avertisment de ultima ora. Mai multe regiuni din tara au intrat sub Cod galben de ceata si polei

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri seara, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata si depuneri inghetate chiciura sau polei) pentru noua judete din vestul,.

Romanii si-au portat aproape un milion de numere de telefon in 2019: RCSRDS a castigat cele mai multe numere

In anul 2019 au fost portate 958. 821 de numere de telefon, din care 93% 895. 083) sunt numere de telefonie mobila si doar 63. 738 sunt numere de telefonie fixa, a anuntat vineri autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM). RCSRDS, operatorul controlat de miliardarul oradean Zoltan Teszari, a castigat cele mai multe numere atat de telefonie mobila cat si de telefonie fixa. Anul trecut, 81% din numarul de portari au fost realizate de catre persoane fizice si 19% de catre persoane juridice.

Stare de alerta in Spania dupa o explozie puternica la o uzina chimica. Sunt mai multe victime - VIDEO

O persoana a murit si mai multe au fost ranite intr-o explozie produsa marti seara la o uzina chimica din La Canonja, provincia Tarragona, din nord-estul Spaniei, provocand un incendiu imens.

Mai multe tiruri de rachete rusesti au vizat o baza din Irak ce gazduieste trupe americane

Mai multe rachete au cazut marti langa o baza ce gazduieste trupe americane in Irak, la nord de Bagdad, a anuntat armata irakiana, la aproape o saptamana dupa ce o baza irakiana a fost luata drept.

UPDATE Reteaua Orange, probleme de functionare in mai multe zone din tara. Reactia companiei

Reteaua mobila si de date Orange intampina probleme de functionare, marti seara, in mai multe zone din Romania. Reprezentantii Orange au anuntat prin intermediul unei postari pe Facebook ca unii dintre clienti intampina dificultati in accesarea serviciilor.

Marius Vecerdea, dusman declarat al lui Ion Tiriac si al FRT, are mai multe afaceri necurate in SUA. Datele oficiale scot la iveala falimente, credite nesfarsite si ipoteci de sute de mii de dolari nerambursate

Marius Vecerdea, cel care contesta legalitatea Federatiei Romane de Tenis si e un dusman declarat al lui Ion Tiriac, are mai multe afaceri dubioase in SUA, dupa cum o arata datele oficiale ale justitiei.

Ceata densa pe DN 2C si DN 2B. Mai multe masini au fost implicate intr-un carambol

Mai multe autovehicule au fost implicate, marti dimineata, intr-un carambol produs pe fondul cetii dense, pe DN 2B, intre Balhacu si C. Rosetti. Accidentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale.

Descoperire socanta! Mai multe ramasite umane, gasite intr-o geanta de niste tineri

Oamenii legii din Dublin au pornit o investigatie dupa ce mai multe parti ale corpului unei persoane au fost gasite intr-o geanta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )