Libnet.ro
UNICEF

17:00

Klaus Iohannis: Va promit ca nu azi, dar peste putin timp, vom fi si in Schengen si vom scapa si de MCV (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Va promit ca nu azi, dar peste putin timp, vom fi si in Schengen si vom scapa si de MCV (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a promis joi, la sosirea in Piata Mare din Sibiu, la Summitul informal al sefilor de stat sau de guvern din Uniunea Europeana, ca in curand Romania va deveni parte a Spatiului. continuă pe B1

Iohannis. Peste putin timp, probabil nu astazi, dar peste putin timp, vom fi si in Schengen si vom scapa si de MCV

Romania va intra peste putin timp in Spatiul Schengen si va scapa si de Mecanismul de Cooperare si Verificare, a declarat joi, la Sibiu, presedintele Klaus Iohannis.

Iohannis: Peste putin timp, probabil nu astazi, dar peste putin timp, vom fi si in Schengen si vom scapa si de MCV

Romania va intra peste putin timp in Spatiul Schengen si va scapa si de Mecanismul de Cooperare si Verificare, a declarat joi, la Sibiu, presedintele Klaus Iohannis.

SUMMIT PPE LA SIBIU Klaus Iohannis: Dupa 30 de ani de la caderea comunismului, am adus Europa acasa, in Romania

ACTUALIZARE - Joseph Daul: Nu o sa lasam actiunile guvernului socialist si ALDE sa strice viitorul Romaniei ------- * ACTUALZARE - Iohannis: Pot sa va promit ca peste putin timp, probabil, nu astazi, vom fi si in Schengen si vom scapa si de MCV ------- Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca nu intamplator a ales data de 9 Mai pentru organizarea Summitului Partidului Popularilor Europeni si al Uniunii Europene, ci pentru ca aceasta este Ziua Europei.

Klaus Iohannis: Va promit ca vom fi si in Schengen si vom scapa si de MCV

Presedintele Klaus Iohannis a promis inaintea summitului de la Sibiu ca Romania va intra in cele din urma in spatiul Schengen si ca vom scapa si de MCV. Totodata, seful statului a subliniat ca exista politicieni romani care au aratat Europei ca nu avem numai o fata frumoasa si ca unii dintre ei ataca justitia si institutiile europene.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis in urma cu putin timp FOTO

Pregatirile pentru SibiuSummit sunt in plina desfasurare! in mai putin de 48 de ore, Sibiul va gazdui primul Summit UE pe tema viitorului Uniunii Europene. FutureofEurope, a scris Klaus Iohannis in urma cu pu.

Klaus Iohannis, declaratie la Summitul de la Sibiu: A fost un Summit al unitatii, iar discutiile de azi ne-au intarit convingerea ca ne putem scrie impreuna viitorul Uniunii Europene

Klaus Iohannis a sustinut un discurs la Summitul european de la Sibiu. Presedintele a declarat ca a fost un Summit al unitatii, unde s-a intarit convingerea ca se poate scrie un viitor al Uniunii.

Be EU. Zi cruciala: Viitorul Uniunii Europene se decide la Sibiu. Klaus Iohannis a ajuns la Summit

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Summitul de la Sibiu. ----------------- Sibiul este joi capitala Europei. Joi, 27 de sefi de stat sau de guverne si peste 400 de invitati de rang inalt dezbat.

Cum au reactionat oamenii cand Klaus Iohannis a aparut la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis este vedeta Romaniei in aceasta perioada, cand are loc summitul de la Sibiu. Presedintele a fost gazda sefilor de stat si de guvern din tarile membre UE. Iohannis a avut parte de o intampinare speciala inca de la sosirea sa in Sibiu. Un entuziasm debordant a cuprins Piata Mare a Sibiului pe [] .

Klaus Iohannis a ajuns la Primaria Sibiu unde va primi toate delegatiile oficiale prezente la summit

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, joi, la sediul Primariei Sibiu unde va avea loc summitul informal al sefilor de stat si de guvern. Seful statului va primi toate delegatiile oficiale, el fiind gazda summitului. Iohannis a fost aplaudat de zeci de persoane prezente in Piata Mare, care i-au scandat si numele.

KLAUS IOHANNIS, LA SUMMITUL PPE DE LA SIBIU: Dupa 30 de ani de la caderea comunismului, am adus Europa acasa

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, inaintea summitului Partidului Popular European PPE) care are loc la Sibiu, ca, dupa 30 de ani de la caderea comunismului, a adus Europa acasa, aici in Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )